SMITE 2

Legacy-ædelstene og deres rolle i SMITE 2

SMITE har været et elsket spil i over et årti og har betaget spillere med sit unikke tredjepersons MOBA-gameplay og rige mytologibaserede karakterer. Når SMITE 2 nærmer sig, skal spillerne forstå, hvordan deres eksisterende aktiver, især ædelstene, vil blive overført til det nye spil. Denne guide dykker ned i Legacy Gems-systemet, forklarer, hvordan dine SMITE 1 Gems vil blive overført, og udforsker, hvad du kan forvente med den nye valuta i SMITE 2.

Forståelse af SMITE 2 og behovet for Legacy Gems

SMITE 2 udvikles på Unreal Engine 5, et betydeligt spring fra det oprindelige spils Unreal Engine 3. Denne komplette genopbygning af spillet fra bunden lover forbedret grafik, forbedrede brugergrænseflader og en mere fordybende spiloplevelse. Det betyder dog også, at aktiverne, herunder skins og valutaer, fra SMITE 1 ikke kan overføres direkte til SMITE 2. For at løse dette problem har udviklerne indført Legacy Gems, som sikrer, at loyale spillere bevarer en vis købekraft i det nye spil.

Hvorfor SMITE 2 kræver et nyt valutasystem

SMITE 1's valuta, Gems, har været en hjørnesten i køb i spillet, så spillerne har kunnet købe skins, guder og andre eksklusive ting. Men skiftet til en ny motor og spilarkitektur nødvendiggør en ændring i, hvordan valutaen fungerer. SMITE 2 vil have et nyt valutasystem, hvilket gør overgangen fra SMITE 1's Gems til SMITE 2's nye valuta til et vigtigt aspekt for spillerne at forstå.

Hvad er Legacy Gems?

Legacy Gems er en form for overgangsvaluta i SMITE 2, der er designet til at honorere de investeringer, som spillerne foretog i SMITE 1. For hver Gems, du brugte i SMITE 1 - gratis eller købt - vil du modtage et tilsvarende antal Legacy Gems i SMITE 2. Disse Legacy Gems kan bruges til at dække op til 50 % af udgifterne til de fleste køb i spillet i SMITE 2.

Sådan fungerer Legacy Gems

  1. Konvertering afædelsten: Når du starter SMITE 2, konverterer spillet automatisk alle de ædelstene, du har brugt i SMITE 1, til Legacy Gems. Dette sikrer, at dine tidligere investeringer anerkendes, og at du fortsat kan nyde godt af fordelene i det nye spil.

  2. Anvendelse: Legacy Gems kan bruges til at betale halvdelen af prisen for køb i spillet, f.eks. skins, Battle Passes og eventgenstande. Det betyder, at hvis en genstand koster 100 Gems i SMITE 2, kan du betale 50 Gems med Legacy Gems og de resterende 50 Gems med den nye valuta.

  3. Founder's Edition Bonus: Spillere, der køber SMITE 2 Founder's Edition, får dobbelt så mange Legacy Gems, hvilket giver endnu mere værdi og købekraft, når de går over til det nye spil.

Varer, der er berettigede til køb af Legacy Gems

Mens Legacy Gems kan bruges til de fleste køb i spillet, er der nogle undtagelser. Ifølge Titan Forge vil ulicenserede skins, og måske endda nogle licenserede skins, kunne købes ved hjælp af Legacy Gems. Dette system gælder dog ikke for alle genstande, især ikke nyere skins eller skins i begrænset oplag, som måske kun er tilgængelige via den nye valuta.

Sådan maksimerer du værdien af dine Legacy Gems

For at få mest muligt ud af dine Legacy Gems er det vigtigt at planlægge dine køb nøje:

  • Prioritér varer med høj værdi: Brug Legacy Gems til at udligne prisen på dyre skins eller bundter, hvilket effektivt reducerer mængden af ny valuta, du skal bruge.

  • Udnyt fordelene ved Founder's Edition: Ved at købe Founder's Edition kan du fordoble dine Legacy Gems, hvilket giver dig mere fleksibilitet og værdi, når du starter din rejse i SMITE 2.

  • Hold dig informeret om kvalificerede køb: Hold øje med officielle meddelelser og opdateringer i spillet for at få at vide, hvilke ting der kan købes med Legacy Gems, og planlæg dit forbrug derefter.

SMITE 2's nye valutasystem

Da Legacy Gems fungerer som en overgangsvaluta, vil SMITE 2 introducere en ny valuta, som spillerne skal blive fortrolige med. Selvom detaljerne stadig er ved at dukke op, er her, hvad vi ved:

Den nye valutas rolle

Den nye valuta vil erstatte Gems som det primære middel til at foretage køb i spillet i SMITE 2. Spillerne skal bruge denne valuta til at købe genstande, og Legacy Gems giver rabat på kvalificerede køb. Det nye system er designet til at være mere kompatibelt med SMITE 2's forbedrede funktioner og spilmekanik.

Optjening og køb af den nye valuta

Ligesom Gems i SMITE 1 kan den nye valuta i SMITE 2 sandsynligvis optjenes gennem gameplay, events eller købes direkte. Spillerne kan forvente et velkendt system, hvor valutabundter er tilgængelige til forskellige priser med bonusser for større køb.

Sammenkædning af din SMITE 1- og SMITE 2-konto

For at sikre, at dine Legacy Gems og alt andet kvalificeret indhold overføres til SMITE 2, skal du linke din SMITE 1-konto til din SMITE 2-konto. Denne proces er afgørende for at opretholde cross-progression og få adgang til dine Legacy Gems.

Trin-for-trin-guide til sammenkobling af konti

  1. Forbered dine konti: Før du linker, skal du sørge for , at alle dine SMITE 1-konti er linket til din Hi-Rez-konto. Besøg https://my.hirezstudios.com/linked-accounts for at administrere dine forbundne konti.

  2. Log ind på SMITE på din primære platform: Vælg den platform, hvor du har tænkt dig at spille SMITE 2. Log ind, og naviger til fanen Divine Legacy.

  3. Link din konto: På fanen Divine Legacy skal du klikke på "Link Account." Dette vil linke din SMITE 1-konto til den tilsvarende platforms SMITE 2-konto.

  4. Bekræft og afslut: Husk, at kontolinking er irreversibel. Sørg for, at du er på den rigtige platform, før du afslutter linket.

Hvorfor er det vigtigt at linke konti?

Kontolinking er ikke kun vigtigt for Legacy Gems, men også for at få adgang til alt cross-gen-indhold, du måtte have optjent i SMITE 1. Det sikrer, at dine fremskridt og køb overføres til SMITE 2, hvilket giver en smidigere overgang mellem spillene.

Divine Legacy-begivenhed og skins på tværs af generationer

Ud over Legacy Gems introducerer SMITE 2 Divine Legacy-eventen, som tilbyder et udvalg af skins, der er tilgængelige i både SMITE 1 og SMITE 2. Disse skins kan erhverves under begivenheden og vil sandsynligvis kunne købes ved hjælp af Legacy Gems, selv efter at begivenheden er afsluttet.

Hvad er Divine Legacy-begivenheden?

Divine Legacy-begivenheden er en særlig begivenhed i spillet, der belønner spillere med en samling af 11 unikke skins. Disse skins er tilgængelige i både SMITE 1 og SMITE 2, hvilket giver et link mellem de to spil.

Cross-Gen Skins forklaret

Cross-Gen Skins er en udvalgt gruppe af skins, som vil være tilgængelige i både SMITE 1 og SMITE 2. Disse skins bliver genskabt fra bunden til SMITE 2 og ikke bare overført, så de lever op til det nye spils forbedrede standarder. Spillere, der får disse skins i SMITE 1, vil have adgang til dem i SMITE 2, hvilket gør dem til en værdifuld bro mellem spillene.

Editorial Office
igitems