Login / Join
CoC

Mestring af den seneste Clash of Clans-opdatering: Tips og tricks

Clash of Clans blev et af verdens mest populære mobilspil kort efter udgivelsen i 2012. At skabe klaner og starte krige med andre er så spændende for de fleste spillere.

Udover spændende kampe tilbyder dette videospil et tilfredsstillende gameplay, en veldesignet kunststil og udfordringer til at forbedre strategiske og beslutningstagende evner.

Men med jævne mellemrum kommer der en opdatering, som giver Clash of Clans flere forbedringer. Den seneste version, der udkom i juni 2023, var ingen undtagelse. Her er de tips og tricks, du skal bruge for at mestre den!

De bedste tips og tricks til at spille den seneste Clash of Clans-opdatering

Der er mange ting, du bør vide, før du spiller Clash of Clans.men her er en oversigt over de bedste tips og tricks til at mestre den seneste opdatering og få succes.

#1 Opgrader dine guld- og eliksirlagre

Uanset om du er en ekspertspiller eller bare vil ind i Clash of Clans-verdenen, er det en vigtig opgave at opgradere dine guld- og eliksirlagre.

Spillere skal bruge en bestemt mængde valuta for at opgradere visse bygninger. Men niveau 1-opbevaringsenheder er måske ikke egnede til store opgraderinger. Derfor bør du holde dem opdateret.

Opgradering af dit forsvar og andre ting er også afgørende, så du bør ikke ignorere disse elementer. Ideelt set bør du prioritere lagerenheder tidligt i spillet og holde dine tårne og mure opgraderet gennem hele spillet. Dette er et af de bedste tips til begyndere!

#2 Opgrader din by

Udover guld- og eliksirlagre skal du opgradere din landsby for at låse op for nye bygninger eller opgradere de eksisterende og forbedre dine forsvarsstrukturer.

Det første skridt er at indsamle ressourcer som ædelstene, guld og eliksir. Du skal også begynde at forberede byens opgraderinger og prioritere dem, du har mest brug for for at nå dine mål.

Hvis du planlægger at opgradere din byså lav en strategi for, hvordan du starter og undgår at spilde tid i processen.

#3 Undgå at bruge ædelstene for ofte

Mange bruger ædelstene til at fremskynde ting, men det kan være en stor fejl at gøre det for ofte. Denne type premium-valuta kan fremskynde opgraderinger og bygninger.

Spillere bør dog gemme så mange perler som muligt i løbet af spillet. Hvis du bruger dem alle på hurtige opgraderinger eller bygninger, bliver det sværere at købe andre ting med denne valuta.

Den første byggehytte koster 250 ædelstene, men du får brug for flere til yderligere køb. Derfor bør du først bruge dem, når du har købt alle dine hytter.

#4 Lær om de nye trylledrikke

Potions er mange spilleres yndlingsfeatures. Du kan placere dem på banen under et angreb og få forskellige effekter, som f.eks. at helbrede enheder eller hoppe over fjendens mure.

Alle spillere bør kende de forskellige potions og afprøve dem i singleplayer-kampagnen, hvis det er muligt.

Clash of Clans-opdateringen fra juni 2023 inkluderede for eksempel Pet Potion. Den ligner Research Potion og øger dit kæledyrs opgraderingshastighed med 24x i en time, medmindre du bruger andre genstande til at forlænge dens varighed.

#5 Forstå forskellene mellem Grand Warden og Apprentice Warden

Med den nye opdatering har Clash of Clans' udviklingsteam introduceret Apprentice Warden. Det er en ny Dark Troop, der er tilgængelig fra Town Hall 13, efter at Dark Barracks er opgraderet til niveau 10.

Apprentice Warden kan hoppe over mure og har Life Aura til at booste de omkringliggende troppers point ligesom Grand Warden. Der er dog tre vigtige forskelle mellem disse to:

  • Grand Warden har evnen Eternal Tome, men det har Apprentice Warden ikke.
  • Apprentice Warden's HP har ikke noget loft, så den er mere kraftfuld end Grand Warden.
  • Apprentice Warden er altid en ground troop.

Afsluttende tanker

Vil du mestre den seneste opdatering af Clash of Clans? Det er ikke raketvidenskab! Du skal bare følge de ovenstående tips, lære om de nye ting og tilføjelser og begynde at øve dig!

Editorial Office
igitems