Valorant

Navigering i Valorants nye Battle Pass: Afsløring af belønningerne

Valorant - Episode Seven - Act One er her, hvilket betyder, at der vil være mange ændringer i det spil, vi alle elsker. Det er ikke noget dårligt, da spiludviklerne har arbejdet hårdt på at give os positive ændringer og rette de fejl, som tidligere versioner har haft.

Med en ny version kommer et nyt Battle Passsom er en ny mulighed for at få særlige belønninger bare ved at spille spillet. Det er ikke noget særsyn hos Riot Games, da League of Legends og TeamFight Tactics også ofte har battle passes.

Uanset om du betaler for passet eller spiller den gratis version, er den bedste måde at få alle belønninger og nyde det fuldt ud på at vide, hvad der venter dig, når du gennemfører det. Vi er her for at hjælpe dig med det.

Dyk ned på denne side for at lære alle de belønninger, der følger med dette nye Battle Pass. Du får også et par af de vigtigste ændringer, spillet har for os, så du ikke bliver forvirret, når du opdaterer spillet.

Hvor meget koster det?

Battle passes er ofte ikke så dyre, som mange tror, de er, og de belønninger, de giver dig, er pengene værd. Som det er tilfældet med League of Legends, skal du betale for passet i spillets valuta, hvilket betyder, at du først skal købe mønterne og derefter bruge dem til passet.

Hvor mange penge, du skal bruge på det, afhænger af dit land og værdien af den valuta, du bruger til at få Valorant-point. Det bør dog ikke være mere end $10.

Gratis belønninger

Selv om du ikke betaler for Battle Pass, kan du stadig få mange belønninger ved at spille. De vil dog ikke være så gode som dem, du kan få ved at betale prisen for det. De primære præmier, du får, er sprays, spillerkort og gun buddies. Passet tilbyder naturligvis mere tiltalende præmier, såsom våbenskind.

Dette er de vigtigste belønninger, du får for at spille den gratis version af Battle Pass:

  • Digihex-spøgelse
  • Bor Hijinks - spil spray
  • Slurp - Gun Buddy
  • Mind the Drop - spillerkort.

Betalte belønninger

Som vi nævnte før, er de belønninger, du kan se i det betalte Battle Pass, langt bedre end de gratis. Du får også flere af dem og særlige missioner for at få belønningerne, hvilket gør begivenhedsoplevelsen mere fordybende for alle spillere. Dette er de vigtigste præmier, du får, når du gennemfører Battle Pass:

  • Sammensat fantom
  • Sammensat kniv
  • Digihex Bulldog
  • Blush Operator
  • Keep It Cool - spil-spray
  • Ustoppelig/Cypher - spillerkort
  • Pingvin-overraskelse - Gun Buddy

Selv hvis du gerne vil have flere gun buddies og spillerkort, er den største attraktion ved at købe battle pass at få gun skins, der koster faktiske VP i spilbutikken.

Andre ændringer, som den nye opdatering bringer til spillet

Bortset fra alle de belønninger, du kan få med Battle Pass, indeholder den nye episode vigtige ændringer, som alle Valorant-fans bør kende. Den første er den nye Team Deathmatch-spiltilstand, som spillerne har ventet på i lang tid. Du vil også være i stand til at spille med den nye Agent Deadlock. Der er endda rygter om en Valorant mobil version!

Konklusion

Nu hvor du kender alle de belønninger, det nye Battle Pass giver, kan du begynde at spille for at opnå dem alle, når sæsonen starter. Vi ved, at mange mennesker ikke kan lide at bruge penge på videospil, men vi forsikrer dig om, at det er det hele værd, hvis du er en Valorant-fan.

Har du lyst til at læse flere blogindlæg som dette? Besøg vores hjemmeside nu for at holde øje med de seneste opdateringer om Valorant og andre videospil fra Riot Games.v

Editorial Office
igitems