Login / Join

Opdatering af Apex Legends med rangliste

Opdateringen Season 14 til Apex Legends har til formål at forbedre spillet betydeligt. Vi har oplysninger om Battle Pass-modifikationer, Legends og våbenforbedringer og -nedskæringer, der kommer i den nye sæson, og udviklerne gennemfører en meget efterspurgt opdatering af livskvaliteten.

I det hele taget indeholder patchnoterne også oplysninger om ændringer i ranked mode, som fans har efterspurgt siden sæson 13's skuffende Ranked Reloaded-episode i sæson 13. Her er alle justeringerne af Entry Cost, Kill RP og resultaterne fra sæson 13 for Apex Legends Ranked Leagues.

Hvad er Apex Legends-ranglisterne?

Vi kan sige, at det kan være utrolig sjovt at spille Apex Legends. Battle royale har meget at byde på for den afslappede bruger, uanset om du forsøger at ramme Octane jump pad trick shots eller deltager i en ustyrlig limited-time-metode. Det betyder dog ikke, at konkurrencespillere, især dem, der er interesseret i Apex Legends-rækker, er blevet holdt i skyggen.

Et af de bedste battle royale-spil, der findes, har en rangeret mulighed, der tester din yndlingslegendenes beherskelse i stedet for blot at lade dig lege med deres ultimates. Der er syv rangniveauer i Apex Legends, hvor Bronze er det laveste og går op til Apex Predator. Nye spillere vil i første omgang blive tildelt Rookie-rangen, som ikke har nogen rangpræmier og vil vare hele sæson 13 og 14 igennem.

Denne ændring vil træde i kraft i sæson 13 og 14 for at placere nye spillere korrekt i de følgende rangeringsgrupper, der giver dem mulighed for at vænne sig til Apex Legends' bedømte tilstande.

Ændringer i Apex Legends sæson 14 Ranked-ændringer

  1. Startomkostninger

For det første har Respawn Entertainment valgt at foretage endnu en justering af adgangsgebyret i Season 14 for Ranked i Apex Legends. I Season 13 blev entry cost ændret for andet split, hvor udviklerne sænkede den for at sænke den. Startprisen vil stige med fem for alle divisioner i Season 14. Det ser ud til, at udviklerne går tilbage på denne ændring.

  1. Kill RP

Kill RP-indstillingen i Apex Legends sæson 14 vil blive ændret som det næste. Kill RP er blevet mindre udbredt siden de betydelige ændringer af ranglisten i sæson 13, og ændringerne i sæson 14 med hensyn til ranglisten har til formål at kompensere for dette.

Som følge af udviklernes beslutning om at fjerne "aftagende belønninger ved elimineringer" vil spillerne ikke længere acceptere mindre RP for drab, der ikke resulterer i en høj placering. Dette skulle øge den værdi, der lægges på Kill RP, og resultere i en mere konkurrencedygtig oplevelse.

  1. Nulstilling af rang

Spillere vil få deres rang tilbageført med seks divisioner, hvilket betyder, at hvis du var Platinum I, vil du blive reduceret til Gold II. Programmørerne anerkendte også Rank Reset og bemærkede "ingen ændring".
For hurtigt at komme tilbage til din oprindelige placering anbefaler vi, at du overvejer vores sikre boosting-tjeneste.

Hvad er Apex Legends Ranked Rewards?

Efter hver rangeret sæson fordeles ranglistebelønningerne i Apex Legends afhængigt af hvor godt du har klaret dig. Den mest eminente rang, du har opnået i løbet af den pågældende sæson, vil give dig charms, dykspor eller badges.

Konklusion

Det er alt, hvad du behøver at vide om Apex Legends ranked opdatering. Ranglisten er højdepunktet af konkurrencen for spillere, uanset om de er Seer-eksperter eller glødende Loba-tilhængere.

Editorial Office
igitems