Login / Join

Overwatch 2 er her!

Vi står sammen og samles igen til Overwatch 2 med et nyt sæt ændringer og karakterer. Dette er baseret på et velkendt grundlag af episk, intens konkurrence og spil, hvor klodens helte forenes for at tage imod en massiv bedrift af globale trusler.

Overwatch 2 ser mere ud til at være en stor udvidelse, der hovedsageligt fokuserer på PvE-mål. Disse quests ser ud til at være en fortsættelse af tidligere Overwatch Archive-specifikke sæsoner. De nye plot quests vil næsten helt sikkert indeholde mere historie, cutscenes og dialoger end de tidsbegrænsede events.

Vi har tidligere samlet alle de oplysninger, som vi vidste om spillet, men siden da er der kommet flere oplysninger frem, efterhånden som spillet er gået ind i beta. Her er alt, hvad vi ved:

PvP i Overwatch 2 ville kun være 5v5 med en enkelt tank

Ifølge Blizzard vil Overwatch 2 reducere squadstørrelsen fra seks til fem. Det vil også ændre squad-sammensætningen, idet den vil blive begrænset til to supportspillere, en tank og to DPS-spillere.

Ifølge lead hero designer Geoff Goodman vil tanks også blive udsat for nogle unikke modifikationer til Overwatch 2, som fokuserede på at gøre dem betydeligt mere offensive. Han nævnte også, at gameplayet vil blive endnu mere blandet, med mindre vægbeskyttelse.

Selvom visse aspekter er ændret, er kernen i spillet uændret, hvordan man skal spille for at ranke hurtigt op forventes at forblive stort set det samme.

PvE og indholdet af Story Mode

Overwatch 2 vil indeholde mere historiedrevet PvE-action, hvor spillerne kæmper mod AI-fjender i stedet for mod andre spillere. Story quests vil omfatte co-op-spil, hvilket kan sammenlignes med nogle af Overwatchs tidligere sæsonbestemte PvE-begivenheder, og vil indeholde andre story beats, samtaler og cutscenes. Ifølge Blizzard vil Overwatch 2 indeholde "meget" PvE-indhold, så fortællingen skulle blive interessant.

Du vil få mulighed for at "ranke" disse karakterer op, så du får nye evner og færdigheder. De har bl.a. vist en cluster munitions-version af Tracer's extreme og Genji's evne til at slynge sin katana som sådan en boomerang. Da stabilitet er mindre et problem i PvE, kan Blizzard gå helt i gang med at gøre PvE-evnerne og skillmodifikationerne mere imponerende, når du kæmper mod sværme af Null Sector-maskiner i spillets quests.

Overwatch 2 Story-oversigt

Overwatch er bedst kendt for at være et PVP-shooter, men det har også en rig baggrundshistorie, som kan opdages gennem lokale drev som filmtrailere, bøger og meget mere.

Overwatch foregår på en jord i en nær fremtid, hvor robotter og cyborgs er fremherskende på deres mest basale niveau. De er så udbredte, at de har affødt en hel gruppe af intelligente maskiner, kendt som Omnics. Mennesker skabte oprindeligt Omnics til at udføre service- og industriopgaver under tilsyn af en selvforbedrende kunstig intelligens.

Omnics udviklede efterhånden bevidsthed, fri vilje og endda religioner og kulturer. Under en hændelse, der er kendt som Omnic-krisen, gik nogle Omnic-produktionsanlæg amok og spyttede legioner af militaristiske maskiner ud, som efterfølgende angreb mennesker. FN udviklede Overwatch for at hjælpe med at afslutte Omnic-krisen ved at iværksætte højteknologiske kirurgiske angreb mod Omnic-hovedkvarterer og strategiske steder. Overwatch var en spektakulær succes og afsluttede Omnic-krisen, men eftervirkningerne af verdenskrigen havde konsekvenser, som kan mærkes rundt omkring på planeten årtier senere.

Få din Overwatch 2-konto nu fra igitems, og kast dig ud i handlingen med det samme!

Overwatch 2 fortsætter, hvor det forrige spil slap. I årene efter Omnic-krisen blev landene mere og mere mistænksomme over for Overwatch, en gruppe af højteknologiske supertropper, der tilsyneladende var i stand til at ignorere staters suverænitet i jagten på Omnic-terrorgrupper. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din OW2 Story-rejse, anbefaler vi at tale med en professionel for at få indsigt i spillet.

Selv om der kun er få detaljer om plottet i Overwatch 2, har Blizzard udtalt, at spillet vil indeholde en fuldgyldig historiemulighed, der vil være med til at bringe verden til live.

Editorial Office
igitems