Login / Join
CoC

På opdagelse i de nye tropper i Clash of Clans

Opdateringer er altid fascinerende, og Clash of Clans har fået en for nylig. Udviklerne har afsløret nye tilføjelser, som alle er tilgængelige fra juni 2023.

Den seneste Clash of Clans-opdatering bringer mange ting, du vil nyde, såsom nye bygninger og potions. Denne artikel fokuserer dog på de nye tropper. Her er alle de oplysninger, du har brug for!

Forstå de nye tilføjelser

To nye tropper er tilgængelige efter juni 2023-opdateringen: Apprentice Warden og Super Hog Rider.

Lærlingevogter

Apprentice Warden er en ny Dark Elixir Troop. Hvis du vil have den, skal du opgradere din Dark Barracks til mindst niveau 10. Derfor kræver den et rådhus på niveau 13.

Ligesom Grand Warden har Apprentice Warden Life Aura og kan støtte andre tropper ved at give en sundhedsbonus til de omkringliggende enheder.

Selvom den procentvise stigning er lavere end Grand Warden's, påvirker hans Life Aura næsten alle andre land- og luftenheder, inklusive Siege Machines og Heroes. HP er også ubegrænset.

Der er en anden forskel fra Grand Warden: Apprentice Warden kan ikke flyve. Men denne nye troppe kan passere over mure i jordtilstand. Derudover påfører den moderat lav skade pr. sekund gennem sin slangebøsse, som er målrettet mod jord- og luftenheder.

Offensiv strategi

Apprentice Wardens aura stables ikke med Life Aura fra Grand Warden eller andre Apprentice Wardens. I stedet prioriterer den den stærkeste. Da den giver en ubegrænset helbredsbonus, er den mere kraftfuld for tropper med højere helbred.

Spillere bør bruge Apprentice Warden, hvor der ikke er støtte fra Grand Warden, men denne nye troppetype er også god til at lede eller dræbe, hvis den kombineres med den.

Apprentice Warden kan også støtte Archer Queen og booste Siege Machines' helbred og levetid.

Defensiv strategi

Da den booster helbredet ubegrænset, kan spillere også bruge Apprentice Warden til at støtte tank Clan Castle-tropper.

Denne nye troppe kan også booste helte i midten af basen. Det er dog vigtigt at vide, at hvis du placerer Apprentice Warden i nærheden af den forsvarende Grand Warden, vil det udløse Life Aura, hvilket betyder, at du kan miste en af auraens muligheder.

Super Hog Rider

Det er en supertrop, og du kan låse op for den ved at booste Hog Rider, når den når level 10, hvis du har 25.000 Dark Elixir eller en Super Potion.

Som landtropp angriber Super Hog Rider forsvarsværker ved at omgå mure på samme måde som Hog Rider. Den prioriterer også defensive strukturer over andre mål.

Super Hog Rider går uden om fjendens tropper og bygninger, hvis der er forsvarsværker på slagmarken, selv hvis de er under angreb fra helte, klanslottets tropper og Skeleton Trap-skeletter.

Det er også den eneste troppe i Clash of Clans, der kan splittes op i to forskellige sub-tropper, når den bliver besejret - Super Ride og Super Hog. De fortsætter med at kæmpe som enkelte tropper, når de dør.

Offensiv strategi

En Super Hog Rider er mere holdbar end en almindelig Hog Rider, så den er god til dronningeangreb. Disse nye tropper er også mindre tilbøjelige til at bombe tårne.

Som nævnt deler Super Hog Rider sig, når den er besejret, og hidkalder et Hog og en Rider, der fungerer som enkeltmandstropper.

Da svinet kan være en tank, og rytteren kan uddele skade, kan du bruge Super Hog Riders opdelingsevne til din fordel, hvis du har disse nye tropper i din hær. Du kan også parre den med Warden.

Defensiv strategi

Super Hog Riders bør være gode forsvarstropper, da de indeholder to buffede Hog Riders til en 12-rums bolig. En Archer Queen støttet af 5 Healers er dog mere effektiv.

Afsluttende tanker

Disse nye tropper har revolutioneret Clash of Clans-oplevelsen og bragt flere spændende muligheder til klankrigene.

Slagmarken er dog stadig udfordrende. Hvis du vil forbedre dit spil, udover at lære Apprentice Warden og Super Hog Rider at kende, bør du overveje CoC coaching!

Editorial Office
igitems