Login / Join
Skull and Bones

På opdagelse i Skull and Bones' enorme have: En guide til alle kortregioner

Skull and Bones, Ubisofts seneste eventyr med pirattema, tilbyder spillerne en stor åben verden at udforske, fyldt med farer, skatte og søslag. Inspireret af succesen med Assassin's Creed IV: Black Flag inviterer dette spil spillerne til at erobre Det Indiske Ocean og kæmpe mod både AI- og spillerkontrollerede pirater. Med et kort, der spænder over 625 kvadratkilometer, er det afgørende for enhver håbefuld pirat at forstå de forskellige regioner. Her er en oversigt over de kortregioner, du kan udforske i Skull and Bones.

Den røde ø

  • Beliggenhed: Den centrale region, der ligner Madagaskar
  • Funktioner: Udgangspunktet for alle spillere med Sainte Annes Pirathule og militærbasen Fort du Lys. Det er et vigtigt handelsknudepunkt mellem øst og vest med 3 hovedfraktioner, 8 forposter og 10 bosættelser.

Afrikas kyst

  • Beliggenhed: Vestlig region, der minder om landskaberne i Mozambique, Tanzania, Kenya og Somalia.
  • Karakteristika: Dette enorme område har ingen Pirate Den, men omfatter militærbaserne Grand-Fort og Fort-du-Bout. Det er hjemsted for 2 hovedfraktioner, 8 forposter og 9 bosættelser.

De østindiske øer

  • Beliggenhed: Den østlige del af kortet, som afspejler Singapore, Malaysia og Cambodja.
  • Funktioner: Pirathulen Telok Penjarah ligger her, omgivet af de fleste militærbaser i spillet. Denne region er kontrolleret af 2 fraktioner med 11 forposter og 8 bosættelser.

Det åbne hav

  • Beliggenhed: Repræsenterer Det Indiske Ocean, der forbinder Afrika med Østasien.
  • Funktioner: Denne enorme vandmasse domineres af den farlige Rogues-fraktion og har 6 forposter, men ingen Pirate Den eller Settlements, hvilket lægger vægt på udforskning og kamp til søs.

Fremtidige udvidelser

Den nordlige del af kortet er stadig låst, og Ubisoft har lovet at afsløre den i forbindelse med lanceringen af det fulde spil den 16. februar 2024. Denne kommende udvidelse forventes at tilføje endnu mere dybde og udforskningsmuligheder til den allerede ekspansive verden i Skull and Bones.

Skull and Bones udfordrer ikke kun spillerne med sin fordybende søkamp, men inviterer dem også til at navigere i sin massive verden, der er fyldt med hemmeligheder at afdække og territorier at erobre. Uanset om du handler, udkæmper episke slag eller udforsker ukendte farvande, byder hver region på unikke muligheder og farer. Efterhånden som spillet udvikler sig, vil de strategier og eventyr, der er tilgængelige i disse farvande, også gøre det.

Editorial Office
igitems