Login / Join

Populære biler i Rocket League

Rocket League er et af de mest populære videospil på verdensplan med over 100 millioner downloads på tværs af alle platforme. De, der allerede har spillet spillet, kender de mange køretøjer, der er til rådighed til udforskning og indsamling. Nu hvor spillet er blevet Free to Play, er der flere og flere nye spillere, som måske stadig ikke ved, hvor de skal begynde, eller hvad de skal kigge efter. Denne liste over spillets mest scorede biler er her til at komme til nytte.

Octane

Dette er kun overraskende, fordi det er en standardbil i spillet, men Octane er næsten alles favoritbil. Denne bil er elsket af både amatører og professionelle, og de holder sig til den i hele deres tid i Rocket League. Alt ved Octane er perfekt: dens design, håndtering og pasform i selv de sværeste hjørner er helt i top.

Når det kommer til håndtering af bolden, er Octanes design nøje gennemtænkt, så den kan fungere upåklageligt både på jorden og i luften. Selv om de fleste spillere nyder at skifte mellem forskellige køretøjer, ender de fleste af dem med at ende tilbage, hvor de startede. Det er et af de sjældne tilfælde, hvor en bil kan være både en knægt og en konge på samme tid. De fleste RL-konti, man ville være interesseret i, kommer med denne bil til rådighed.

Dominus

Den er let at manøvrere, har fremragende præstationer i luften og tager sving som en professionel. Når det kommer til flyvepræstationer fra jord til luft, er den en drøm. Den anses generelt for at være et af de bedste Rocket League-køretøjer for mere erfarne spillere, men den er også et godt valg for begyndere.

Dominus er på den anden side et billede af perfektion. Dominus' langstrakte front sammen med de små detaljer og levende farver fremkalder det klassiske muskelbilslook og løfter øjeblikkeligt stemningen hos enhver spiller. Den er en spilforandrende for både angreb og forsvar, og spillerne har en tendens til at holde sig til den i hele spillet.

Batmobile

Batmobilen er Rocket Leagues version af kokkens kys. Designet er fejlfrit og fremkalder kuldegysningerne fra den mørke ridder. Batmobilen er et almindeligt syn i spillets senere baner, og det er der en god grund til.

På grund af dens Dominus-lignende design med kantede linjer er det den længste bil i spillet og den mest præcise skudmaskine. Batmobilens brede og flade karrosseri gør den til en god performer for superhelten, når det kommer til at flyve. Artemis, Centio og Sentinel er blandt de biler, der ligner dette bæst mest. På grund af en nylig patch er denne bil ikke længere spilbar i DC Super Heroes DLC-pakken. Hvis du leder efter en nem måde at få sjældne Rocket League-genstande på, er det et oplagt valg at købe en online.

Mantis

Utroligt nok er Mantis' design fantastisk. Lang nok til at spillerne kan holde bolden i længere perioder, men ikke så lang, at det går ud over boldens håndteringsegenskaber. På grund af dens slanke design og fremragende håndtering i luften har Plank-bilen den bedste boosting og drejning i spillet.

Dens overlegne præstation i luften, nemme håndtering og attraktive design gør Mantis til et fremragende valg for spillere, der foretrækker at spille defensivt. Hvis du nogensinde har kørt en, vil du blive forelsket i den på et øjeblik. Nitro Crate blueprintet kan bruges til at erhverve køretøjet.

Editorial Office
igitems