Login / Join

Pro Tips | Rangering i Overwatch

Har du svært ved at stige i rang i Overwatch, selvom du allerede har en god forståelse for spillet? Det skal du ikke bekymre dig om. Vi har styr på dig! Disse tips er leveret af esport-eksperter, der kan forbedre dit spil, vinde mere og have det sjovere i spillet. Overwatch er et fedt spil, der både er sjovt og konkurrencepræget. For at springe direkte ind i handlingen få en ny OW-konto, der passer til dine behov det første skridt. Med den rigtige opsætning er alle spil sjove, selv at tabe er fint, men en løs stribe vil gøre dig irriteret og rage quit.

Der er en masse tricks du kan udnytte i spillet, vi har dog samlet de vigtigste og mindst situationsbestemte aspekter du kan fokusere på hver gang du spiller.

Kommunikation er nøglen

Selv om det er et velkendt faktum, er det værd at gentage: Overwatch er baseret på samarbejde. Det er ikke sådan, at du bare kan løbe rundt og blive slået ihjel og håbe på at vinde i dette spil. Kommunikation er nøglen til at vinde alle spil. Organiser forsvar og angreb ved hjælp af voicechat i spillet, eller du kan bruge et tredjepartsprogram som Discord. Du må aldrig trashtalk eller nedgøre din holdkammerat, da det kan føre til spilkast og mindske holdmoralen. Når moralen er lav, vil spillerne sandsynligvis tabe på grund af holdpres.

Hvis det er nødvendigt, skal du altid spille med dine venner

Hvis du spiller med dine venner, er der større chance for at vinde et spil. Da I har spillet sammen, har I allerede opbygget en holdkemi, som kan være en fordel mod modspillere. Desuden er det sjovere at spille med dine venner, uanset resultatet.

Udnyt vertikale positioner

Hvis du ikke kan komme igennem et chokepoint uden at blive bemærket, kan du drage fordel af de vertikale positioner til at tage fjenden ud. Slå forsvarere på den anden side af vægge ud med figurer med bevægelsesfærdigheder, såsom Pharah, Hanzo og Genji. Genji's dobbeltspring og vægløb giver ham et forspring, når det gælder om at finde ud af, hvordan man navigerer på kort, der virker svære at komme til. Desuden har hvert kort et hemmeligt chokepoint, som skal undgås for enhver pris. Der er mange metoder til at komme derhen, hvor du vil hen, mens du undgår alle, du ikke ønsker at støde på undervejs.

Balance Picking

Overwatch handler om strategi, og det første skridt er at danne et hold. Sørg for, at du har mindst én helt på hver position på dit hold. Hvis du har dækket alle dine baser, er der større sandsynlighed for, at dit hold vil få succes. Det er ofte bedre at have to tanks eller to supportroller frem for en enkelt. Husk desuden, at nogle karakterer egner sig bedre til forsvar end til angreb. Fordi hans skjold kan blokere chokeholds fra hele kortet, er Reinhardt et godt valg for et forsvarende hold. Når det kommer til offensiv, er en karakter med større mobilitet måske bedre. Lad være med at kæmpe om roller, for det vil ikke give et gunstigt resultat at spille de samme roller.

For yderligere information om hvilke våben du skal gå efter, læs vores artikel her.

Ignorer Tank og dræb support

En skadesudløsende tank som Reaper og Winston kan opfordre dig til at fokusere på dem i kampens hede, hvilket kan være irriterende og besværligt. Mercy- eller Lucio-spilleren, der står bag dem, kan blive overset. Fordi supportkarakterer er mere sårbare end størstedelen af spillerens karakterer, bør det altid komme først at eliminere modstanderholdets support. Så længe de har hjælp fra andre, kan en veltrænet tank eller angriber overleve selv de mest brutale konfrontationer. Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder yderligere, er det næste skridt at få direkte coaching fra en professionel Overwatch-spiller. Den ekstra erfaring kan gøre hele forskellen i spillets udfald.

Editorial Office
igitems