Login / Join

Rainbow Six Siege | Våben, der kan hjælpe dig med at vinde spil

Er du træt af at tabe hver eneste kamp? Så bruger du måske det forkerte våben. Rainbow Six belejringsvåben har fået deres del af nerfs og buffs. Det er svært at vide, hvilke våben der er bedst i Rainbow Six Siege, indtil du har spillet i et stykke tid. For at få en idé om, hvad den mest effektive taktik er i R6, er det ofte klogt at kigge på den professionelle scene og se, hvad de bedste spillere finder på. De mest potente våben i spillet for almindelige spillere kan være lidt forskellige, de våben vi har fundet relevante er dem af denne kaliber:

Alda 5.56 LMG

Et Light Machine Gun-våben er perfekt til aggressive spillere, der kan lide en konstant ildkamp på grund af sin mobilitet (50). Dette våben har en god skudhastighed (900 RPM) og er godt til at sprænge flere fjender i luften. Skaden er 35, hvilket er ret godt, og har en magasinkapacitet på 80 skud.

M870 Shotgun

M870 er et af de bedste våben i spillet langt hen ad vejen, og enhver fan af pump-action shotguns vil føle sig hjemme med M870. Dette våben bruges bedst i nærkamp og kan nedbryde fjenden med 1-2 skud på grund af den høje output damage(60x8) på nært hold. Det giver dig også en god mobilitet (50), hvilket gør det til det bedste nærkampsvåben.

At finde den rigtige Rainbow Six konto at købe, kan være svært. Sørg altid for, at den acount du køber er sikker, før du køber!

M762 AR

M762 AR er et af de mest dødbringende våben i spillet, der kan nedbryde fjenden på lang afstand. Den 730 skudhastighed og dens rekyl gør den til et af metavåbnene i spillet. Som en bonus kan spillere, der modificerer deres M762 til en tank-lignende tilstand, uddele massiv skade til deres modstandere på så få som tre skud, takket være pistolens kontrollerede rekyl.

9x19VSN SMG

9x19VSN SMG bruges bedst på korte til mellemlange kampdistancer, fordi den satser på ild og rekyl. Dette våben er alsidigt, der kan forårsage implicit høj skade på en mellemdistancekampafstand. Skaden er ret god, og mobiliteten gør det muligt for spilleren at rushe og undgå holdkampe.

MP5 SMG

Endnu en SMG kom med på vores liste. Ja, den gode gamle MP5, en pålidelig maskinpistol, der er god til nær- og mellemdistancekamp. Det er nemt at få headshots på alle afstande med MP5, dels på grund af ACOG'en, dels på grund af pistolens fremragende stabilitet og hurtige skudhastighed. Skaden på våbnet (27) er ret anstændig. Du bør dog måske bruge AR til ildkampe på lang afstand.

AK-12 AR

Der er ingen tvivl om, at AK-12 er et af de bedste våben i spillet: høj skade, rimelig rekyl og god mobilitet. Spillere har elsket dette våben, et bæst af et våben, der kan nedbryde en fjende over en lang afstand. Dette våben bliver ikke engang nerfed, fordi svage operatører bruger det.

Er du en dedikeret Rainbow Six-spiller? Med udgivelsen af mobilversionen er du nu i stand til at spille det fra hvor som helst og når som helst!

Vector .45 ACP SMG

En SMG bygget til at sprænge fjenden ned i løbet af få sekunder. Dette våben er på en eller anden måde en underdog på grund af sin skade og rekyl. Men skudhastigheden er meget hurtig, hvilket gør det til et dræbende våben for folk med et godt sigte. Dette våbens høje DPS og vertikale spark gør det til et godt valg for Mira i kamp, især når du skal slå en fjende ud med det samme.

Selvfølgelig er mange af disse våben kun optimale, hvis de kombineres med den rigtige karakter, så vælg altid din operatør med omhu.

Editorial Office
igitems