Login / Join
CoC

Sådan får du gratis ædelstene i Clash of Clans

Introduktion:

Uanset om du er en almindelig spiller eller et hardcore klanmedlem, har du sandsynligvis haft brug for ædelstene på et eller andet tidspunkt.

Ædelstene er den mest værdifulde ressource i spillet, men de er også de mest udfordrende at få fat i.

Når du har søgt på internettet, er du måske stødt på adskillige sider, der hævder at give gratis ædelstene til gengæld for at gennemføre undersøgelser.

Men disse sider er ofte svindel og bør undgås.

I stedet vil denne artikel udforske fem legitime måder at få gratis ædelstene på i Clash of Clans.

Metode 1: Genopbyg og opgrader din ædelstensmine

Din Ædelstensmine er ikke bare endnu en funktion, det er en passiv måde at generere gratis ædelstene på!

For at få adgang til ædelstensminen skal du først låse op for Builder Base. Når du har nået Builder Base, skal du opgradere til Builder Hall niveau 3 for at genopbygge din ædelstensmine. På sit maksimale niveau genererer ædelstensminen 5,04 ædelstene dagligt.

Vi anbefaler, at du samler ædelstene hver 4.-5. dag for at maksimere din ædelstensindkomst. Opgradering af ædelstensminen bør være en prioritet, da den giver en jævn strøm af ædelstene uden at kræve ekstra indsats.

Metode 2: Deltag i klanspil og -begivenheder

Spillet har regelmæssigt klanspil og særlige begivenheder med ædelstensbelønninger, og disse belønninger kan gøre det til en lukrativ mulighed for at tjene ædelstene.

Clan Games finder typisk sted en gang om måneden og varer i flere dage. I løbet af denne periode kan spillerne optjene point ved at udføre opgaver som at vinde multiplayer-kampe, ødelægge bestemte bygninger eller bruge bestemte tropper.

Hvis man samler nok point, låser man op for niveaubelønninger, som ofte omfatter mange ædelstene. På samme måde giver særlige begivenheder som Clan War Leagues eller Season Challenges yderligere muligheder for at tjene ædelstene ved at deltage i klanbaserede aktiviteter eller nå bestemte milepæle. Du kan tjekke de næste begivenheder i spillet her.

Metode 3: Fjern forhindringer og dekorationer

At fjerne de forhindringer og dekorationer, der tilfældigt dukker op i din base, er en anden måde at tjene gratis ædelstene på.

Træer, buske, sten og andre genstande kan fjernes for en lille mængde eliksir, og der er en chance for, at de belønner dig med 1-6 ædelstene, når de fjernes.

Og jo mere fri plads du har på din base, jo oftere dukker disse forhindringer op. Hold dog øje med sjældnere forhindringer som Gem Box, der dukker op tilfældigt og giver 25 ædelstene, når den fjernes.

Metode 4: Gennemfør præstationer

Præstationer i Clash er langsigtede mål, der belønner spillere med ædelstene for at nå bestemte milepæle.

Der er mange præstationer tilgængelige i spillet, fra enkle opgaver som at opgradere dit rådhus til udfordrende bedrifter som at nå et højt antal trofæer.

Hvis du gennemfører alle tilgængelige præstationer, kan du få en enorm mængde ædelstene! Nogle af de bedste præstationer omfatter:

  • At nå forskellige trofægrænser (op til 3.250 ædelstene)
  • Gennemføre singleplayer-kampagnen med 150 stjerner (35 ædelstene)
  • At opgradere din Barbarian King og Archer Queen til høje niveauer (op til 250 ædelstene hver)
  • Vinde et stort antal multiplayer-kampe (op til 1.000 ædelstene)
  • Fokuser på at nå disse værdifulde mål for at maksimere din perleindkomst over tid.

Metode 5: Vær tålmodig og spar op

Selv om det måske ikke er den mest spændende metode, er tålmodighed og opsparing af dine ædelstene en sikker måde at akkumulere betydelige beløb på over tid.

Undgå at bruge ædelstene på unødvendige ting som hurtigere byggetid eller øjeblikkelig færdiggørelse af opgraderinger. Fokuser i stedet på at bruge dine ædelstene til vigtige køb som f.eks. byggehytter, som vil hjælpe dig med at komme hurtigere frem i det lange løb.

Deltag i events, ryd forhindringer af vejen og arbejd konsekvent på at opnå resultater, så vil du opleve, at dit antal ædelstene vokser støt.

Bonus-tip: Tjen ædelstene gennem henvisninger

Clash introducerede for nylig programmet Refer a Friend, som giver spillere mulighed for at tjene ædelstene ved at invitere deres venner til at spille Clash of Clans. Når en henvist ven når rådhusniveau 6, modtager den henviste og vennen 500 ædelstene hver. Det er en glimrende måde at tjene nogle ekstra ædelstene på, især hvis du har venner, der er interesserede i at prøve spillet.

Konklusion:

Det kan virke udfordrende at samle gratis ædelstene i Clash of Clans, men der findes flere metoder. Du kan samle mange ædelstene over tid ved at genopbygge og opgradere din ædelstensmine, deltage i klanspil og -begivenheder, fjerne forhindringer, gennemføre præstationer og være tålmodig. Husk, at hvis alt mislykkes, er vi her på igitems, er vi her for at hjælpe med billige ædelstene til salg!

Editorial Office
igitems