Login / Join

Sådan gendanner du din tabte Clash of klaner-konto

Hvis du har mistet adgangen til din Clash of klaner-konto, skal du ikke fortvivle! Der er nogle få trin, du kan tage for at forsøge at gendanne den.

Er du ny i Clash of klaner? Overvej at få coaching fra nogle af de mest erfarne spillere derude!

Kontroller, om der er oprettet kontoforbindelse

Hvis du har knyttet din Clash of Clans-konto til en social medieplatform (f.eks. Google eller Facebook), kan du muligvis gendanne din konto ved at logge ind via den pågældende platform.
For at gøre dette skal du åbne Clash of Clans-appen og trykke på knappen "Mere" i nederste højre hjørne. Derfra skal du trykke på "Linked accounts" (linkede konti) og prøve at logge ind via den linkede platform.

Kontakt Supercell-support

Hvis du ikke kan gendanne din konto via kontotilknytning, kan du prøve at kontakte Supercell, udvikleren af Clash of Clans, for at få hjælp.
For at gøre dette skal du trykke på knappen "Mere" i appen og derefter trykke på indstillingen "Hjælp og support". Derfra kan du vælge indstillingen "Kontakt os" for at sende en besked til Supercells kundesupport.

Giv så mange oplysninger som muligt: Når du kontakter Supercell, skal du sørge for at give så mange oplysninger som muligt om din konto.
Dette kan omfatte navnet på din landsby, niveauet på dit rådhus, navnene på eventuelle klanmedlemmer og eventuelle køb i spillet, du måtte have foretaget.
Jo flere oplysninger du kan give, jo nemmere bliver det for Supercell at bekræfte, at kontoen tilhører dig.

Vær tålmodig

Det kan tage noget tid, før Supercell svarer på din anmodning, så det er vigtigt at være tålmodig. I mellemtiden kan du prøve at logge ind på din konto med et par dages mellemrum for at se, om adgangen er blevet genoprettet.

Vil du vide mere om CoC? Følg vores guide om, hvordan du kan tjene flere penge hurtigt!

Ved at følge disse trin burde du kunne gendanne din Clash of Clans-konto og komme tilbage til at spille spillet. Held og lykke!

Editorial Office
igitems