Login / Join
Valorant

Sådan refunderer du Valorant Skins

Introduktion til denne guide

Valorant tilbyder mange kosmetiske genstande, herunder våbenskind, for at krydre spillet. Der kan dog være tilfælde, hvor spillere føler sig utilfredse med deres køb, har dårlig samvittighed eller ønsker at købe en Valorant-konto i stedet.

I sådanne tilfælde giver Valorant mulighed for at refundere Valorant-skins under visse omstændigheder, men spillerne skal være opmærksomme på visse begrænsninger og protokoller.

Denne guide vil lede dig gennem refundering af Valorant-skinsog de protokoller, du har brug for at kende!

Begrænsninger på indhold, der kan refunderes

Før vi dykker ned i refusionsprocessen, er det vigtigt at forstå, hvad der kan og ikke kan refunderes i Valorant.

Ifølge spillet er det kun ubrugt indhold, der kan refunderes. Det betyder, at hvis du allerede har spillet med eller opgraderet genstanden, betragtes den som brugt indhold og kan ikke refunderes.

Her er en liste over genstande, der kan refunderes i Valorant, forudsat at de er ubrugte:

 • Våben-skins
 • Våben-varianter
 • Valorant-point

På den anden side kan følgende genstande ikke refunderes:

 • Våben-skin-niveauer
 • Premium Battle Pass
 • Premium Battle Pass-kapitler
 • Karakterkontrakt-niveauer
 • Gaver
 • Skin-pakker
 • Radianite-point
 • Brugt indhold i spillet (spillerkort, gun buddies osv.)

Det er vigtigt at bemærke, at selv om denne liste er baseret på spillets politik, kan nogle spillere med held refundere genstande, der typisk betragtes som ikke-refunderbare. Derfor er det altid en god idé at tjekke, hvad der kan og ikke kan refunderes på din specifikke konto.

Tidsramme for refunderbart indhold

En anden afgørende faktor er den tidsramme, inden for hvilken indhold er berettiget til refusion.

Valorant-skins og andre refunderbare varer skal være købt inden for de sidste 14 dage for at være berettiget til refusion. Hvis købet blev foretaget for over to uger siden, er det desværre ikke længere berettiget til refusion.

Desuden er det kun skins på basisniveau, der er købt inden for de 14 dage, der kan refunderes. Varen kan ikke refunderes, hvis du har opgraderet dit skin med Radianit-pointf.eks. ved at tilføje en Finisher eller VFX.

Skridt til at refundere Valorant-skins

Følg disse seks trin for at starte refusionsprocessen for Valorant-skins:

 1. Besøg supportwebstedet, og log ind med din konto.
 2. Find og klik på "Indsend en anmodning".
 3. Vælg "køb i spillet" i menuen.
 4. Indtast de nødvendige oplysninger om dit køb, herunder købsdatoen, det betalte beløb og varens navn.
 5. I feltet Beskrivelse skal du tydeligt forklare, hvorfor du anmoder om en tilbagebetaling, og vedhæfte relevante dokumenter eller skærmbilleder for at understøtte dit krav.
 6. Klik på knappen "Send" for at sende din anmodning om tilbagebetaling.

Når din anmodning er indsendt, vil Valorants supportteam gennemgå din sag og afgøre, om du er berettiget til en refusion. Gennemgangsprocessen tager typisk et par arbejdsdage, så tålmodighed er afgørende, mens du venter på svar.

Ekstra protokoller til tilbagebetalingsprocessen

Valorant har oprettet yderligere regler og protokoller vedrørende refusionsprocessen, der er beskrevet i deres refusionspolitik. Her er nogle vigtige punkter, du skal huske på:

 • Valorant kan kun udstede refusioner, hvis den betalingsmetode, der blev brugt til at købe indholdet eller valutaen, understøtter refusioner. Refusioner kan f.eks. behandles for betalinger via PayPal eller kredit- eller betalingskort, men ikke for forudbetalte kort eller gavekort.
 • Hvis betalingsmetoden ikke tillader tilbagebetalinger, kan Valorant tilbyde en tilbagebetaling i form af valuta i spillet.
 • Refusioner for rigtige penge vil blive udstedt ved hjælp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til at købe point. Hvis du f.eks. brugte et kreditkort til at foretage købet, vil refusionen blive krediteret det pågældende kreditkort.
 • Køb foretaget via tredjepartsplatforme kan have særskilte regler og procedurer for tilbagebetaling.

Tidsramme for tilbagebetalingsprocessen

Refusionsprocessen tager typisk 2-3 arbejdsdage, afhængigt af supportteamets svartid. Selv om det kan være en ventetid, er det nødvendigt at sikre en korrekt tilbagebetaling.

Editorial Office
igitems