Login / Join

Sådan tjener du hurtigt FIFA-mønter

Vi kender alle til udfordringerne i FIFA Ultimate Team (FUT). For at konkurrere i Weekend League skal du samle et stærkt hold af topspillere. Da dygtige spillere er langt dyrere end amatører, er det uden tvivl vigtigt at have mange mønter. Lad os gennemgå de mest effektive metoder til at få FIFA-penge.

Spil førsteklasses Early Access/Web-programmer

Som alle andre begynder du året med et begrænset antal spillere og mønter i FUT. For at starte året med nogle FUT-mønter i din stak, er der tre ting, du kan gøre. Webappen og EA Play er begge essentielle.

Handl så effektivt som muligt; bare rolig, vi går i detaljer senere. Du bør også afslutte alle Squad Building Challenges (SBC'er) med det samme. SBC'er er en fantastisk måde at finde spillere til dit hold på. For det tredje vil det at fuldføre målene øge din møntforsyning.

Spil squad battles, saml belønningspakker, afslut alle SBC'er, og koncentrer dig om bronze player packs, fordi du får mønter, hvis du sælger de spillere, du får fra dem, hvis du gør disse ting i løbet af Early Access.

Handel

Vi begynder FUT's mest afgørende komponent, nemlig handel. Du kan hurtigt købe spillere og sælge dem for flere penge, end du har lagt ind. Alternativt kan du investere i spillere, som vil stige i værdi med tiden. Ultimate Team Transfer Market er værd at opdage, hvilke spillere der er tilgængelige til en fornuftig pris.

Køb Fifa 23 mønter på igitems til en billig pris!

Især i begyndelsen af FIFA er der nogle spillere, som du kan erhverve billigt og sælge med fortjeneste. Pas på billige metaspillere (essentielle spillere med højt tempo). Du kan ikke hurtigt lære og mestre kunsten at handle. Regelmæssig gaming med tålmodighed vil forbedre dine handelsfærdigheder.

Færdige SBC'er

Squad Building Challenges (SBC'er) er en fantastisk måde at erhverve indflydelsesrige spillere og kort på. Du kan sælge den spiller, der skal erstattes, for at få en fremragende spiller til din trup. Hold altid øje med salgbare og ikke-omsættelige SBC'er.

Du skal være opmærksom på færdiggørelseskravene, uanset om du har til hensigt at opfylde dem selv eller ej, fordi de kan påvirke spillernes værdi på transfermarkedet, selv spillere med lav værdi som Bronzes og Silvers. Sjældne kort kan være værd at beholde, så du kan vende dem, når tiden er inde.

Spil Weekend League, Squad Battles og Division Rivals

Igen burde det være en selvfølge, men koncentrer dig om divisionsrivaler og squad battles, og brug meget tid på disse tilstande. Afhængigt af dit niveau vil du få belønninger, hvis du spiller mange kampe ugentligt. Spil spillet, for jo bedre fordele du får, jo højere er din rang.

Du kan vælge mønter, pakker eller en kombination af de to. Hvis du ønsker at sælge dine spillere igen, skal du undgå pakker, der ikke kan handles. Du kan selvfølgelig stadig bruge dem til SBC'er.

Weekend League har de bedste incitamenter for dig at gøre krav på. Derfor skal du altid sigte efter at komme i Weekend League, hvis du har flere metaspillere og er selvsikker nok til at starte kvalifikationen. Selv hvis du ikke er dygtig til FIFA, bør du i sidste ende kvalificere dig, og der venter dig enorme belønninger.

Konklusion

Den gode nyhed er, at hver kamp, du spiller i FIFA Ultimate Team, belønner dig med et beskedent antal mønter, men som vi alle ved, er mønter nødvendige gennem hele sæsonen og i starten af hvert FIFA-år. Du kan bruge denne guide til at tjene endnu flere mønter.

Editorial Office
igitems