Login / Join

Sammenstød mellem klaner indlæser ikke? Prøv følgende

Før hver opdatering bliver Clash of klaner testet i detaljer på flere platforme for at sikre, at det er i topform. Der er dog nogle gange, hvor den første spilinstallation, opdateringer eller servervedligeholdelse skaber problemer på bestemte enheder.

Er du ny i Clash of klaner? Følg vores guide til, hvordan du tjener penge, for at få en nem start!

Mest almindelige problemer med indlæsning

  • Sammenstød mellem klaner kan ikke indlæses

Nogle gange går downloading af Clash of Clans i stå i en indlæsningssløjfe eller starter slet ikke. Det kan også ske under en opgradering. Genstart af spillet retter ofte op på dette, men der er tilfælde, hvor selv dette også mislykkes.

  • Indlæsning tager en evighed

Størrelsen af Clash of Clans-programmet kan påvirke downloadhastigheden, især hvis der er begrænset plads på din enhed. I denne situation kan downloadet tage timer eller endda dage, hvis du er villig til at vente så længe.

Under en opdatering skal du kontrollere størrelsen af installationsfilen i den relevante app-butik og sammenligne den med din tilgængelige plads. Det vil hjælpe dig med at vurdere, hvor lang tid downloadet kan tage.

Her er et par måder, hvorpå du kan identificere problemerne med download og indlæsning, og tips til, hvordan du kan løse dem.

Problemløsningsprocessen

Vi håber, at alternativerne nedenfor gør det nemmere for dig at starte Clash of Clans og fremskynde downloadingen. Vi modtager gerne dine kommentarer i slutningen af denne artikel, hvis du har kendskab til yderligere muligheder.

  • Slå fra, slå til

Genstart af din enhed er en populær fejlfindingsmetode. Genstart har en underlig måde at løse problemer på de fleste smartphones og tablets på.

  • Dårlig internetforbindelse

En dårlig internetforbindelse er ofte årsagen til, at de fleste spillere oplever problemer med indlæsning, når de spiller Clash of Clans.

Først skal du kontrollere, om du stadig har forbindelse til et netværk. Når du har konstateret dette, kan du prøve at besøge et andet link for at se, om problemet udelukkende skyldes spillet eller ej.

Hvis det andet link virker, så er problemet helt sikkert ikke fra din enhed.

Mobilnetværkets stabilitet spiller også en stor rolle, hvis du ikke bruger WiFi. Denne internetforbindelse er dog ikke tilrådelig til enhver download på grund af den mængde data, den bruger. Det kan tage en evighed at downloade dit spil, fordi du er løbet tør for data.

Ovenstående problem er grunden til, at nogle enheder har en standardindstilling til at forhindre downloads via mobile internetforbindelser. Du skal muligvis fjerne denne indstilling for at få det hele til at fungere.

Få din Clash of Clans-konto på igitems i dag!

  • Log ind igen på Application Store

Det er almindeligt, at applikationsbutikker udvikler problemer efter en opdatering af operativsystemet.

Nogle gange bliver du logget ud efter opdateringen, og du skal måske logge ind igen med dine oplysninger.

  • Kontroller serverstatus

Serverne i applikationsbutikken, som er vært for Clash of klaner, kan nogle gange være nede og forårsage problemer med indlæsning.

  • Ryd Cachen

Prøv altid at rydde din applikations cache og genstarte den.

  • Slet appen og geninstaller den igen

At slette alt fra din enhed og geninstallere applikationen er en brugbar løsning. Du skal blot sikre dig, at du først sikkerhedskopierer spildata et sted, før du gør det, så du ikke mister dine resultater.

Er du ivrig efter at lære mere? Tjek vores artikel om, hvorfor Flags blev fjernet fra spillet!

Konklusion

De nævnte procedurer skulle hjælpe dig med at løse problemet med indlæsning i dit Clash of Clans-spil.

Editorial Office
igitems