Login / Join
Elder Scrolls Online

Starfield: Et glimt af det ekspansive univers i Bethesdas kommende sci-fi-epos

Spilmiljøet summer af forventning til Bethesda Game Studios' kommende sci-fi-rollespil, Starfield. Nu hvor udgivelsesdatoen nærmer sig, dukker der nye detaljer op, som lover en omfattende og fordybende oplevelse. Ifølge Pete Hines, spillets udgiver, bliver Starfield utroligt langt og vil byde på en overflod af indhold at udforske.

Dybden i gameplayet

Pete Hines har afsløret, at spillet først rigtig begynder, når spillerne har gennemført hovedhistorien, hvilket tog ham cirka 50 timer. Det tyder på, at Starfield er designet til at være en langsigtet forpligtelse for spillerne, ligesom Bethesdas tidligere titler som The Elder Scrolls og Fallout-serien. Hines nævnte, at selv efter 130 timers gameplay var der stadig meget at gøre, hvilket indikerer en rig og varieret spilverden.

Et univers af muligheder

Spillet forventes at være så omfattende, at Hines mistede tidsfornemmelsen, mens han gennemførte både hoved- og sidemissioner. Han sagde, at efter 80 timer brugt på sideaktiviteter, følte han, at han var kommet ind i et helt andet spil, da han begyndte at fokusere på historien. Dette niveau af dybde og variation vil helt sikkert holde spillerne engagerede i lang tid.

Hvad du kan forvente

Mens hovedhistorien ifølge Todd Howard, spillets instruktør, angiveligt kan gennemføres på 30-40 timer, tyder Hines' erfaring på, at spillere nemt kan investere hundredvis af timer i at udforske Starfield-universet. Dette er især spændende for fans af genren og studiet, da det lover et spil, der vil have langvarig appel.

Konklusion

Starfield tegner til at blive endnu en monumental udgivelse fra Bethesda Game Studios. Med en utrolig lang og rig gameplay-oplevelse er det klar til at fange spillere i hundredvis af timer. Efterhånden som udgivelsesdatoen nærmer sig, kan spilfællesskabet næsten ikke holde begejstringen tilbage for det, der kan blive den næste store ting inden for sci-fi-rollespil.

Editorial Office
igitems