Login / Join

Tips til at spille PUBGM

PUBG Mobile og Call of Duty: Mobile er de to mest omtalte battle royale-spil lige nu, og det er nemt at se hvorfor. Begge spil henvender sig til mobile gamere, der ønsker en battle royale-oplevelse.

Med disse nyttige tips vil du spille PUBG Mobile på ingen tid.

Indstil indstillingerne først

Hvis du ikke har pillet lidt ved indstillingerne, kan du ikke forvente store gevinster. Grafikken kan optimeres til en lagfri oplevelse, Aim Assist kan slås til, og gyroskopet kan bruges. Derudover gør skift mellem tredjepersons- og førstepersonstilstand oplevelsen mere brugervenlig. Størrelsen og placeringen af kontrolelementerne kan også justeres, hvilket er med til at holde gameplayet smidigt. Hold din kik, og brandindstillingerne på dette er valgfrie; hvis du slår det til, kan det dog give dig nogle fordele.

Træn, før du hopper ud i rangespil

Træningskortet, der leveres af spillene, er et glimrende sted at starte, hvis du er nybegynder i spillet. Du kan afprøve en lang række våben og køretøjer, finpudse dine kørefærdigheder og lære et par strategier, der kan hjælpe dig med at vinde stort.

Strategi er alt

Ligesom i fortnite er det også vigtigt at have en plan i pubg, da det er vigtigt at have en god strategi i enhver battle royale, hvor vinderen afgøres af en lille gruppe spillere, der skal arbejde sammen for at holde sig i live. Før du hopper ud på kortet, bør du have en strategi på plads. Undersøg de områder på kortet, hvor der kan findes mest loot, og de områder, der udgør den største fare. Så er du foran spillet lige fra starten.

Brug hovedtelefoner

At spille spillet med hovedtelefoner er en god måde at få mest muligt ud af oplevelsen. PUBG bruger retningsbestemt lyd ligesom mange andre spil, og hovedtelefoner hjælper dig med at identificere fodtrin, skud og andre lyde.

Vær en holdspiller

Når du spiller alene, føler du dig som en helt, og du håber altid på at få flere kills på den måde. Dette er dog ikke den bedste strategi for at vinde spillet. Du har større chance for at overleve, hvis du holder dig sammen med dine holdkammerater. De fleste spillere vil hjælpe dig, hvis du kommunikerer med dem og hjælper dem, hvis de bliver skadet. Hvis du har en voice chat-funktion, kan det være nyttigt at dele den med de andre medlemmer af dit hold. Hold dog øje med, om det er irriterende, og slå dem over på mute.

Indgå, når du har øvre fordele

Nogle gange har vi en tendens til at engagere spillere, som vi kommer til at støde på. Dette er en stor fejl, som du bør undgå. Engager kun spilleren, når du ved, at du kan vinde sammenstødet eller blive slået ned.

Brug terrænet

Terrænet kan dræbe dine fjender eller bruges som et skjulested. Nogle redskaber kombineret med landskabet kan bruges som camouflage mod fjenden, især hvis du bærer snydedragter.

Nyd spillet

Det vigtigste at gøre, mens du spiller spil, er at nyde det. Det er grunden til, at vi spiller spil i første omgang. Lad være med at være giftig. Undgå at forbande spillere, selv hvis de ikke er venlige over for dig. Boost i stedet deres moral ved at sige noget pænt til dem. Et motiveret hold vil sandsynligvis vinde.

Hvis du kunne lide Pubg, vil du helt sikkert kunne lide EFT, tjek vores guide for begyndere for at få en bedre chance i Escape from Tarkov!

Editorial Office
igitems