Login / Join

Tips til at vinde spil i COD Warzone

Hvis du ønsker at forbedre dit spil og vinde mere, kan disse Warzone-tips hjælpe dig. I Call of Duty Warzone er spillet ikke kun baseret på held, men også på færdigheder. At have et godt sigte, hurtige reflekser og taktisk opmærksomhed kan give dig en vis strategisk fordel mod dine modstandere. Hvis du lærer mere om placering, dækning, indsatsafstande og andre elementer, som du kan kontrollere, kan du forbedre dine chancer for at vinde. Saml din gruppe, og begynd at dominere slagmarken!

Tidlig nedkastning

Ved at udløse din faldskærm og derefter vende tilbage til frit fald kan du reducere den tid, det tager dig at nå frem til slagmarken og være den første til at lande. Hvis du holder din faldskærm åben hele tiden, vil du bremse dig selv. Hvis du er den første, der ankommer, får du selvfølgelig adgang til bedre udstyr. Desuden vil spillere, der starter en brand ved faldskærmsudkast, ikke kunne ramme dig.

Hvorfor ikke slippe af med et par spillere, før spillet overhovedet begynder?

Hver modstander, du eliminerer tidligt i et Battle Royale-spil med et loft på 150 spillere, gør din sejr mere sandsynlig. På grund af dette har nogle spillere udtænkt en strategi, hvor de begyndte at skyde deres modstandere, mens de stadig droppede. Du skal altså klippe faldskærmen af i et stykke tid og bruge din pistol til at skyde dine fjender, før du genudlægger din faldskærm.

Prioritér Gathering Loadout

I begyndelsen klarer du dig godt med grundlæggende våben og udstyr, men du vil sandsynligvis klare dig bedre med dine tilpassede loadouts. For at købe et Loadout Drop fra en Buy Station skal du have 10.000 dollars i kontanter på hånden. Som følge heraf vil du have et unikt sæt værktøjer til din rådighed, efterhånden som spillet skrider frem. Uanset om du spiller solo eller i en gruppe, bør det være din højeste prioritet at få den rigtige loadout.

Gå ikke i kamp, hvis du ikke er sikker på, at du kan udrydde en fjende

Dette er et stort problem for mange spillere. Selv de mest erfarne gamere begår den almindelige fejl at skyde en fjende, så snart de dukker op på skærmen. Fordi det er så indlysende, men i mange tilfælde tjener dette kun til at advare modstanderen og give ham mulighed for at søge dækning, plade op og forberede sig på et modangreb.

Det ville være bedst at vente, indtil modstanderen har færre steder at gemme sig og sikre sig, at der ikke er andre fjender i nærheden, som kunne komme til at tage dit drab og endda slå dig ihjel. Undgå at skyde, medmindre du er meget sikker på, at du vil være i stand til at gøre fjenden færdig.

Hold dig til dine holdkammerater

En af de mest almindelige fejl, som gamere begår, er at gå ud for at angribe fjenden alene. Jeg mener, hvad er meningen med at have et hold, hvis du går solo på slagmarken. Det vil gøre tingene værre, ikke kun for dig, men også for dine holdkammerater. Desuden vil det give dig en fordel i skudkampe, hvis du holder dig sammen med dine holdkammerater. Det er ikke en klog beslutning, hvis du kæmper mod flere fjender alene. Du vil blive dræbt, og dit hold kan ikke engang genoplive dig, fordi du er langt uden for rækkevidde.

Editorial Office
igitems