Login / Join

Top Dota 2-helte

Disse valg er baseret på popularitet og sejrsprocent i hver enkelt division.

Warlock

Teamfighting er et stærkt punkt i Warlock's evner. Han besidder en kraftfuld Aghanim's Shard, der kan forbedre hans W til at gælde for alle hans holdkammerater og bremse hans fjender inden for en radius på 450 enheder. Hvis du leder efter en Dota 2-konto med items, der allerede er låst op, er det absolut den nemmeste løsning, du kan vælge at købe en.

Warlocks rolle i lane er at støtte carry'en og chikanere fjenden, mens han healer den sikre laner på fjendens hold. Warlock Med en person som Juggernaut eller Lifestealer kan du bruge Fatal Bonds til at skubbe dit hold til niveau to, før modstanderen kan nå dertil, og derefter kan du trække og forsøge at ramme niveau tre, før fjenden kan nå dertil. Warlock har en kraftfuld Ult, som kan bruges til at lamme og angribe fjendtlige enheder, for ikke at nævne at den er god til at forsvare lanes.

Bounty Hunter

At have en bounty hunter i nærheden er en god måde at scoute hele kortet på I den nuværende patch er Bounty Hunter et fremragende valg på grund af hans Aghanim's Shard. Den giver dig en 35 procent reduktion i skade, mens du er usynlig og stunner, hvis du angriber ud af usynlighed, mens du er usynlig. Hvis dine modstandere angriber dig, så snart de ser dig, kan du derfor løbe op ad skråninger uden frygt og straffe deres manglende koordination.

Hvis du er i lane, er det meningen, at du skal angribe fjenden med Jinada fra cooldown, væve ind og ud af lane og ødelægge dagen for din modstanders support. Mængden af chikane du kan udføre vil variere alt efter hvor hårdt du vinder lane og hvem du laner med.

Hvis du er ved at være træt af at spille spillet alene, vil vi stærkt anbefale dig at slutte dig til en guild for at finde venner og spille som et hold!

CENTAUR WARRUNNER

På trods af sin massive størrelse og intimiderende udseende er Centaur Warrunner en farlig og næsten ustoppelig fjende. Junglen er forbudt område for ham. Han har til hensigt at spille aggressivt i lane, skubbe andre spillere rundt og få dem til at reagere på alle hans træk. Med din ult vil du opmuntre dine holdkammerater til at slutte sig til dig på banen.

Hans færdigheder egner sig godt til holdkampe og aggressivt gameplay. En tanky helt, der kan modstå straf og samtidig kan påføre alvorlig skade.

Puck

Rune-kontrol er afgørende i den nuværende patch, og Puck udmærker sig ved det. Få en flaske og brug din Illusory Orb til at holde de ranged creeps på afstand i lane. Phase Shift og Illusory Orb bør maxes først, efterfulgt af Waning Rift. Pucks setup er fleksibelt; ideelt set vil du have et point i Phase Shift tidligt.

Hvis du vil nedlægge en side lane core med din ultimate, skal du spinne med den. Der er mange måder at udnytte denne færdighed på, bl.a. med hjælp fra dine allierede eller endda alene, hvis du er heldig nok til at støde på en god rune. Før runen dukker op, skal du flytte lane, så du har tid til at gøre dig klar til at snuppe den. Det er bedst at tage den øverste rune, hvis du er på Radiant-siden; hvis du er Dire, så gå efter den, så du kan stable lejren og lade din carry dræbe den neutrale creep stock.

Juggernaut

Helt klart - vi opfordrer dig til at vælge Juggernaut som carry hero. Hvis du leder efter et valg i anden fase, er Juggernaut en fremragende mulighed. Uanset hvilken slags spil du sætter ham ind i, sikrer hans gode base attack time, at han har en god laning phase.

Blade Fury er altid det første talent, der skal pilles, efterfulgt af et point i dit E, et andet i Blade Fury og et tredje i din Healing Ward. Micro healing er en god strategi at parre med healing ward. For ikke at nævne hans ult kan burst flere fjender i late game.

Særlig omtale

  • Rubick
  • Primal Beast
  • Ember Spirit
  • Enigma
  • Abe konge
  • Huskar
  • Invoker
  • Ogre Magi
  • Invoker

Er du interesseret i at lære mere om Dota 2?

Helte er vigtige, men det hjælper dig kun lidt at vide, hvilke helte du skal vælge, medmindre du også ved , hvilke genstande du skal købe.

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du skal spille Dota 2, vil det helt sikkert være meget nyttigt at hyre en coach.

Editorial Office
igitems