Login / Join

Valorant introducerer "Ascendant"-rangen

Valorant ønskede at skabe lidt mere ligevægt i spillereglerne. Derfor har de nu indført den helt nye "Ascendant"-rang. Rangsystemet giver dig en idé om, hvilket niveau deres spillere har nået.

Du kan finde ud af, om en spiller er amatør eller professionel ved hjælp af disse ranger. Rangsystemet vil også guide spillerne til at nå nye højder, efterhånden som deres spil skrider fremad. På grund af rangsystemet vil spillerne vide, hvor de står efter hver runde/spil, de gennemfører.

Hvorfor indførte Valorant "Ascendant"-rangen?

Valorant indførte Ascendant-ranglisten for at afbalancere ranglisten for spillerne fra toppen af stigen til bunden ved at indføre endnu et ranglistetrin. Dette spil har et trin af et stige-lignende rangsystem på plads. Der findes allerede forskellige rangniveauer, og inden for disse rangniveauer er der inddelinger fra 1 til 3. Ascendant er et nyt niveau i spillets rangsystem.

Den nye rang er blevet tilføjet for at sprede spillerne i rangsystemet endnu mere. Det giver spillerne meget mere fleksibilitet til at genkende deres niveau i spillet. Ascendant-rangen vil passe lige ind mellem Diamond- og Immortal-niveauet.

Niveaulisten for den opdaterede Valorant-rangliste

Med den tilføjede Ascendant-rang i rangsystemet, lad os tage et kig på den opdaterede rangliste.

Rangniveau

Afdelinger

Iron

1-3

Bronze

1-3

Sølv

1-3

Guld

1-3

Platin

1-3

Diamant

1-3

Ascendant

1-3

Udødelig

1-3

Radiant

1-3

Valorant tilføjede Ascendant-rangen til sine rækker for at styrke det i forvejen ukomplicerede rangsystem. Den tilføjede rang er et ekstra incitament for spillerne og føles som en vigtig opgradering i forhold til den tidligere rang.

Hvordan kan du få Ascendant-rangen i Valorant?

Som i alle andre spil med et rangsystem skal du klatre op ad rangstigen for at nå Ascendant-rangen. Der er seks tidligere ranger (Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum og Diamond), som skal erobres, før du endelig kan lande på Ascendant-rangen. Som det er tilfældet med alle rangstillinger, får du også tre divisioner fra 1-3 i Ascendant-rangen.

Komplicerer Ascendant-rangen det allerede stablede rangsystem?

Nej, det gør det ikke. Valorant har tilføjet Ascendant-rangen for at skabe bedre spilleregler. Den simple kendsgerning er, at der er langt flere spillere på mellemniveau i alle populære spil, end der er amatører og professionelle spillere.

Ved at tilføje et lag i rangsystemet får spillerne ekstra motivation til at nå op på dette niveau. Ascendant-rangen er placeret fint mellem Diamond- og Immortal-rangerne, så det er heller ikke det sværeste niveau at nå.

Konklusion

I sidste ende har Valorant skabt et nyt rangniveau for at gøre rangordene mere ukomplicerede. Der var allerede tidligere rangs, men ved at tilføje endnu et lag spredes rangordene ud og giver spillerne endnu et niveau at sigte efter.

En ekstra rang betyder også ekstra motivation for spillerne. Den opdaterede rang vil blive tilføjet med den nye patch.

Editorial Office
igitems