Login / Join

Valorant: Opbygning af et succesfuldt team sammensætning

Valorant-fans ved, at sejr altid er en holdindsats og sjældent en enkelt person, der kan vinde. Hver Valorant-agent har sin egen personlighed, sine egne talenter og et arsenal af våben, så det er afgørende at sammensætte det ideelle hold. Spillere over hele verden forsøger at finde den ideelle sammensætning og udnytte hver enkelt agents styrker for at vinde runder. Spillerne skal forsøge at bruge hver slags karakter på deres hold for at konstruere en velafbalanceret sammensætning for at få mest muligt ud af spillet.

Med hensyn til de roller, der spilles i spillet, minder VALORANT om Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Selv om VALORANT ikke har en lang konkurrencemæssig historie med hensyn til at definere sine roller, har mange mennesker brugt rollerne i CS: GO til at hjælpe med at afklare situationen.

At tale effektivt og med høj kvalitet er afgørende for konkurrencen i alle esportstitler. Spillere kan forstå, hvordan en holdkammerat eller de selv skal spille, efterhånden som spillet skrider frem, og hvilken info der skal kommunikeres for at sikre holdets triumf ved at kende deres ansvarsområder.

Husk, at for altid at kunne vælge den rigtige agent til hver situation, skal du først få dem låst op, hvilket tager meget tid. En løsning på dette problem ville være, hvis du i stedet købte en konto med alle agenter låst op.

Valg af holdkammerater

Konceptet med at vælge agenter, der fungerer godt sammen med hinanden og bringer det bedste frem i hinandens kits, er måske den vigtigste faktor, når det gælder om at opbygge et "stærkt" team comp. Det drejer sig udelukkende om at vælge agenter, der fungerer godt sammen med hinanden og får det bedste frem i hinandens kits.

Bemærk, at du kun kan spille rangeret med folk, der har en lignende rang som din egen!

At udfylde hullerne i dit hold, når det er nødvendigt, er den mest grundlæggende viden, du altid kan have i baghovedet, mens du opretter et team comp. Når du først har valgt en karakter i VALORANT, er du gift med dem. Der vil ikke blive ændret, før et hold har vundet. Så dit holds holdopstilling skal være alsidig og tilpasningsdygtig, når det kommer til valg af agenter.

Roller

Du skal vide, hvor du befinder dig i forhold til dine holdkammerater, før du kan designe en holdsammensætning og forstå, hvad der skal til for at få fem fyre på samme side. Lad os antage, at du spiller med en foruddefineret gruppe af kammerater. I så fald er du formentlig allerede klar over deres færdigheder og begrænsninger, og de er helt sikkert klar over, hvilke karakterer du er mest tilbøjelig til at trives med. Med dette in mente vil det gøre det meget nemmere at sammensætte et holdkompleks, hvis du har en flok erfarne og veltrænede personer til din rådighed.

Agenter er opdelt i fire kategorier i spillet: Sentinels, Controllers, Initiators og Duelists. In-game Leader, Support, Entry Fragger, Crowd Control, Lurker og Recon er nogle af de mere specialiserede jobs. De evner, som hver agent bidrager med til spillet, definerer hvert job.

En Controller, to Sentinels, en Duelist og en Initiator udgør et afbalanceret hold. Selv om det kan virke kontraproduktivt kun at have én Duelist på et afbalanceret hold, overgår den diversificerede blanding af talenter, der findes i de andre roller, enhver fordel, som en ekstra Duelist ville give holdets samlede potentiale.

Forstå fjendens sammensætning

Spillerne kan se deres modstanders Agentvalg og sammensætning ved starten af hver kamp. Dette giver dig en god idé om, hvad holdet har tænkt sig at gøre, eller hvordan de vil gribe interaktioner an. Forvent en aggressiv spillestil, hvis du ser mange Duelists og Initiators. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvordan du skal analysere situationer, eller hvis du ikke kan få styr på en mekanik, vil det altid hjælpe dig til at forbedre dig hurtigere, hvis du hyrer en Valorant-træner.

Selv om holdsammensætningen er et vigtigt aspekt af spillet, kan selv de stærkeste kombinationer mislykkes. For at blive en fremragende spiller skal du arbejde sammen med dit hold, bruge dine evner effektivt og lære at imødegå modstandernes sammensætninger.

Editorial Office
igitems