Albion Online
Login / Join
Køb Albion Online-konti - Albion Account Marketplace

Køb Albion Online-konti - Albion Account Marketplace

Få din drømmekonto hos Albion Online på plads med få klik.

0 Results
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Vores funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
igitems
Alternativ 1: Levering i spillet
Denne leveringsmetode henviser til en personlig handel, der foregår i spillets økosystem. Sælgeren mødes med din figur for at levere dig valutaen i spillet.

Vær opmærksom på følgende:
  • Forskelle i tidszoner
  • Forskelle mellem servere og regioner
  • Uanset omstændighederne må du aldrig returnere valuta, guld osv. til sælgerens karakter efter levering. Hvis sælgeren beder dig om at gøre det, skal du oprette et skærmbillede og sende det til vores kundeservice.
Alternativ 2: Levering i spillets postkasse.
Nogle sælgere på igitems kan vælge at levere valuta til din postkasse i spillet. En sådan metode fungerer godt med en del onlinespil. Normalt bliver mindre ordrer opfyldt på denne måde, da der ikke kræves nogen koordinering i spillet mellem sælger og køber.
Garanteret sikkerhed:
Vi er fortsat det sikreste sted at købe og sælge in-game valutaer. Vores PlayerProtection-system sikrer dig en dejlig handelsoplevelse eller dine penge tilbage.

Bedste priser:
Hos igitems giver vi dig et bredt spektrum af sælgere og valutamarkedspladser. Som et resultat heraf hjælper konkurrencen mellem sælgerne os med at opnå de laveste priser, der kan opnås.

Hurtig og pålidelig levering:
På igitems spiller brugeroplevelsen den vigtigste rolle. Derfor lægger vi vægt på leveringshastighed, så du kan modtage din in-game valuta hurtigst muligt. Hver ordre har en estimeret levering, der er beregnet ud fra sælgerens tidligere gennemførte ordrer.
Hver salgsvare har en cirka-leveringstid, der angiver, hvornår du kan forvente, at sælgeren leverer. Dette tal er beregnet på baggrund af sælgerens tidligere leverancer. Sælgerne fastsætter også en garanteret leveringstid. Hvis de er løbet tør for tid, er du berettiget til en tilbagebetaling under igitems' PayerProtection-plan.

Hvem vil ikke gerne være foran? I Albions' åbne verden er der masser af måder at få et forspring i forhold til andre. Desværre kræver de alle en enorm tidsinvestering. Men at købe en Albion Online-konto kræver kun lidt research og nogle få klik. Find din foretrukne Albion-konto her på igitems og kickstart din Albion Online-rejse i dag!

Om Albion Online

Albion Online er et middelalderligt fantasy massivt multiplayer online rollespil udviklet og udgivet af Sandbox Interactive med base i Berlin, Tyskland. Det blev udgivet den 17. juli 2017 til Microsoft Windows via Steam Early Access.

Spillet foregår i Albions åbne verden, et sted, hvor spillerne kan udforske, kæmpe mod andre spillere eller samarbejde med dem om at tage kontrol over territorier, der indeholder rige ressourcer som malmårer, særlige træer til bygning af skibe og meget mere. Albion tilbyder hidtil usete samarbejdsmuligheder i et åbent PvP/GvG-miljø med tusindvis af spillere, der spiller sammen på én gang. De forskellige regioner er forbundet gennem portaler, og når man går ind i dem, kommer grupperne ind i konfliktområder, hvor de kan kæmpe mod hinanden.

Ud over de ressourcer, som spillerne har brug for til at bygge skibe og klanbyer, er der flere typer ressourcer, der kan høstes til brug i crafting. Det er bl.a. malm, urter og træ. Desuden kan man samle skind fra dyr i den åbne verden, når man har flået dem med specialværktøj. Med bedre udstyr og mere avancerede færdigheder kan spillerne tage kampen op mod stadig stærkere fjender og bosser. Crafting er en vigtig del af Albion Online, og det er ikke selvforsynende; Albion Online-konti skal samarbejde eller handle med andre spillere, hvis de vil udvikle deres karakters udstyr yderligere.

Hvorfor købe en Albion Online-konto?

I Albion Online kan du spille som kriger eller ranger eller en hvilken som helst anden rolle til enhver tid. Dit udstyr og dine rustningstyper bestemmer din klasse, og derfor er du ikke bundet til nogen klasse i traditionel forstand, fordi den ændrer sig afhængigt af, hvilke genstande du har på. Destiny Board har også et indviklet niveausystem til avancement gennem forskellige niveauer (klasser).

Du skal låse op for niveauer ved at få fame points under din rejse. Når man får flere af dem, får man adgang til bedre udstyr og stærkere våben end det, man har i forvejen. Det samme gælder for håndværk og indsamling. Jo højere niveau ens færdigheder bliver, kan de skabe genstande, som også stiger i niveau. Det hjælper virkelig, hvis begge XP-bonusser sker.

Hvis du leder efter en måde at springe ind i Albion Onlines verden på uden at bruge måneder på at forberede dig, er igitems måske lige det, du har brug for. Med så mange veteranspillere, der har spillet siden lanceringsdagen og har samlet en overflod af ressourcer ved at høste afgrøder eller udvinde malm for at etablere sig som en af dem, der ved, hvordan tingene fungerer, er der kun en lille chance for, at du kan indhente dem hurtigt. Nogle mennesker tror måske, at det er forbudt at købe konti, men med vores købertilfredshed er det slet ikke sådan. Du kan finde alle former for Albion Online-kontobeholdning lige her til konkurrencedygtige priser.

Den bedste måde at hjælpe de svage konti i din klan på er, hvis din klan har sin egen veterankonto med høje crafting- og gathering-niveauer. At have denne type adgang vil give dig og dine medlemmer mulighed for at arbejde tættere sammen, hvilket kan føre til nye muligheder for succes i spillet som en klan. Men glem ikke at få en på vegne af dig selv eller andre medlemmer, der måske har brug for hjælp til at forbedre deres konto.

Hvorfor vælge iGitems?

Spillet Albion Online kan være en kæmpe investering. Du skal bruge sølv, guld, våben og rustninger for at overleve de første niveauer, komme videre til næste fase og være i stand til at bidrage til en klan. Det lyder som masser af hårdt arbejde, men bare rolig. Der er altid iGitems, hvis det ikke lige passer dig at kæmpe og farme dig igennem. Der er alle mulige Albion-konti og founder packs til rådighed for dem, der specifikt leder efter hjælp til nybegyndere uden at have alle deres æg i én kurv. Der er endda konti, der er skræddersyet til en bestemt funktion af power levelers.

Der er mange grunde til, at spillere køber billige Albion-onlinekonti fra os hos iGitems, og det er ikke kun, fordi vi tilbyder lave priser med hurtige leveringsmuligheder over hele verden. Vi er professionelle i at tilbyde tryg, sikker og øjeblikkelig et-trins-service med en gennemsnitlig 30-minutters leveringstidsramme, når du bestiller fra vores side. Du kan vælge mellem forskellige beskyttede betalingsmetoder for at fuldføre betalingsprocessen for dit kontokøb. Vores kundeservicemedarbejdere er glade for at give 24/7 online support til eventuelle problemer i forbindelse med køb af Albion Online-konti.

Er du træt af at grinde? Er dine øjne blodskudte af at scanne den samme tomme hule igen og igen på udkig efter den undvigende loot chest, men aldrig finde noget? Vær ikke bekymret. iGitems har alt. Vi giver spillerne Albion Online-konti, som de kan stole på for at gøre deres oplevelse i spillet så fornøjelig og rentabel som muligt - alt sammen til konkurrencedygtige priser, der understøttes af førsteklasses kundeservice. Så hvad venter du på? Få din foretrukne Albion Online-konto i dag ved at besøge iGitems!