Tilmeld dig
Log in
Køb ARK: Survival Evolved-konti - Markedet for ARK-konti

Køb ARK: Survival Evolved-konti - Markedet for ARK-konti

Gør dig klar til at overleve på en ø fuld af forhistoriske væsner. Få din egen ARK: Survival Evolved-konto og tonsvis af indhold i spillet i dag, så det bliver en leg at overleve i dette spil!

Begynd at sælge
0 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Om ARK: Survival Evolved

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være, hvis du var strandet på en ø med dinosaurer og potentielt fjendtlige mennesker? Nå, men nu har du chancen. Du har fuld kontrol over hvor store eller små de farer der venter, og hvor længe du overlever i. Med over 176 skabninger til rådighed for spillerne at tæmme og fange, skal du bygge en base for at beskytte dig selv og dine skatte, indsamle ressourcer og genstande og tæmme dinosaurer for at overleve den dynamiske dag- og natcyklus.

I takt med at handlingen skred frem, blev mytologiske væsner som wyverns, føniks og manticores tilføjet oven på de eksisterende forhistoriske væsner som dinosaurer. Udvidelsespakker bragte også nye typer robotter ind i spillet med helt originale designs. Et eksempel er en Enforcer-robot med to økse-lignende våben på kroppen, der kan bruges til angreb eller forsvar mod fjender i kamp.

Øen kalder, og du må svare. Find dig selv strandet på kysten af et mystisk sted. Brug dine evner til at nedlægge urtidsvæsner eller lær, hvordan de rider på dem til transport. Overlev ved at skære ressourcer til at fremstille værktøj og bygge et hjem, der kan modstå elementerne. Pluk frø fra dem, der findes omkring dig, eller gå på eventyr for at finde mad, men sørg altid for at plante dine afgrøder med dinosaurudskillelser. Efterhånden som tiden går i Ark: Survival Evolved, er der mere end én måde at blive stærkere på. Optjening af point ved at stige i niveau er bedre egnet til at forbedre stats som sundhedsregenerationshastighed (som giver immunitet mod døden), samtidig med at du kan tæmme dyr, så de kæmper ved din side.

Mennesker og dinosaurer kæmper om dominans i denne post-apokalyptiske verden. Mens dinosaurerne udgør en stor trussel, er det mennesker, der dræber dig uden at tøve. Slut dig til et fællesskab med andre overlevende, og plyndr andre stammers baser for at stjæle deres ressourcer. Hurtig PvP giver dig mulighed for at udrydde dine fjender uden nåde. Hvis du bliver fanget af en modstander, skal du ikke bekymre dig, for der vil altid være en anden allieret spiller klar til at redde dig når som helst.

Hvorfor købe en ARK: Survival Evolved-konto?

Som nævnt ovenfor kan vi blive ved med at gå ned på listen over spilfunktioner og hvad du skal opnå for at overleve, men arbejdsbyrden for dig stiger samtidig. Der er dog en nemmere måde. For at optimere din overlevelsesoplevelse, tilbyder igitems stolt de sikreste og hurtigste ARK Survival Evolved Accounts på markedet. Du er velkommen til at søge efter din favoritkonto her.

Hvis der nogensinde var et spil, hvor spillerne kunne opfinde deres egen historie fra start til slut - uden at vide, hvad der ville ske næste gang - så ville ARK: Survival Evolved helt sikkert være det. Dette open-world overlevelsesspil har skabt stor opmærksomhed siden udgivelsen sidste år, hvilket i høj grad skyldes, hvor medrivende grafikken er. Hvis du får en ARK: Survival Evolved-konto, vil du ikke kun starte med et rigt indhold, men der vil også være andre spil inkluderet.

Hvordan køber man en ARK: Survival Evolved-konto?

Søger du efter en ARK: Survival Evolved-konto? Der er mange tilgængelige på iGitems. Tjek denne hurtige guide til, hvordan du kan gå frem. Søg gennem listen over alle tilgængelige konti ved hjælp af filtre og find din favoritkonto. Sørg for, at du er 100 % klar over alle kontooplysningerne og handelsbetingelserne, før du træffer din beslutning endeligt. Klik på knappen Køb nu for at foretage en betaling ved hjælp af vores sikre betalingsgateway. Når betalingen går igennem, og ordren er placeret med succes, kan du kommunikere med sælgeren for at afslutte transaktionen. I de fleste tilfælde bør kontoafleveringen være øjeblikkelig. Til sidst kan du logge ind, opdatere legitimationsoplysningerne om nødvendigt og nyde ARK: Survival Evolved! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os når som helst.