Tilmeld dig
Log in
Clash Royale kort og genstande

Clash Royale kort og genstande

Boost dit Clash Royale-spil med en række kort og genstande fra igitems, der er perfekte til at styrke dit deck og dine strategier.

Begynd at sælge
1 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Om Clash Royale

Clash Royale er et multiplayer-spil i realtid, som er udviklet og udgivet af Supercell. Målet med spillet er at ødelægge modstanderens tre kronetårne eller at tvinge modstanderen til at overgive sig. Spillerne kan bruge tropper og besværgelser til at angribe modstanderen med det mål at ødelægge deres tårne. Hver spiller starter med et kongetårn og en eliksirsamler. Der er fire forskellige niveauer af kort i spillet: Almindelige, sjældne, episke og legendariske. Disse kort kan bruges til at skabe tropper og besværgelser, som spillerne kan bruge i kamp.

Spillet blev softlanceret i Sverige den 4. januar 2016 og efterfulgt af andre lande i løbet af de næste par dage. Clash Royale blev tilgængeligt på verdensplan den 2. marts 2016. Kritikerne roste spillets vellykkede blanding af kortindsamlings- og tårnforsvarsgenren.

Målet er at ødelægge modstanderens tårne ved hjælp af ens egen hær, der består af forskellige troppetyper med unikke evner eller kræfter som at gå, springe, angribe og dø. Spillerne kan også bruge besværgelser, som kan påvirke spillepladen på en række forskellige måder.

Spillet skrider frem gennem en række arenaer, der starter ved Arena 1 og slutter ved Legendary Arena, hver med sværere modstandere. Trofæer, der optjenes ved at vinde kampe i hver arena, giver spilleren et højere niveau i den pågældende arena. Spillere kan vælge at angribe en modstander på stigen, uanset deres rang, men at angribe modstandere med højere rang giver flere trofæer, hvis de vinder. I slutningen af hver kamp modtager spillerne kort og guld som belønning. Kort kan bruges til at tilkalde tropper og besværgelser, som spillerne kan bruge i kamp, mens guld kan bruges til at købe kister, der indeholder samlekort og genstande. Det tager tid at låse kisterne op, men spilleren har mulighed for at betale guld for at få dem låst op med det samme.

Hvad er Clash Royale-kort?

Clash Royale er et real-time, head-to-head kampspil med Royales, dine yndlings Clash of Clans-figurer og meget, meget mere. Saml og opgradér dusinvis af kort med de Clash of Clans-tropper, besværgelser og forsvar, du kender og elsker, samt Royales: Prinser, riddere, babydrager og meget mere. Kæmp i episke kampe mod spillere fra hele verden, og knus deres slotte med dine overlegne deck-strategier.

I Clash Royale er der fire bygninger: kongetårnet, prinsessetårnet, bueskyttetårnet og kanonen. Tårnene er defensive strukturer, der gør skade på alle tropper eller bygninger, der kommer for tæt på. De har også en krone på toppen, som skifter fra hvid til gul og derefter til orange, efterhånden som tårnet bliver beskadiget. Når den er blevet helt orange, betyder det, at tårnet næsten er ødelagt og snart vil forsvinde. Når alle dine kronetårne er ødelagt af en modstander, taber du spillet.

Der er tre grundlæggende typer kort i Clash Royale (ikke medregnet særlige enheder som Baby Dragon eller Bowler): Bygninger, besværgelser og tropper, fordelt på fire niveauer af sjældenhed: Almindelige, Sjældne, Episke og Legendariske.

Bygninger: Disse omfatter fire forsvarstårne (kongetårnet, prinsessetårnet, bueskyttetårnet og kanonen). Hver bygning har forskellige niveauer, som kan opgraderes, når du tjener nok erfaringspoint til at nå højere arenaer. tager længere tid at ødelægge end tropper, men deres HP er også højere.

Besværgelser: Der er otte besværgelser i Clash Royale, fire offensive og fire defensive. Trylleformularer koster eliksirpoint at kaste og kan gøre ting som at skade fjendtlige tropper eller tårne, tilkalde tropper, fryse fjender på plads eller helbrede dine egne strukturer. Elixirpointene bliver automatisk genopfyldt under kampene, men hvis de bliver brugt, tager det længere tid at regenerere dem.

Tropper: Der er fire typer offensive enheder (barbarer, gobliner, Hog Riders og Minions) samt to typer defensive enheder (giganter og golem). Troppekort har forskellige mængder af helbred og skade pr. sekund, hvor nogle påfører mere skade pr. sekund end andre. Mængden af eliksir, det koster at indsætte dem, afhænger af antallet af enheder på kortet, men du får typisk et større tidsvindue til at spille disse kort, før de er låst på plads.

De mest eftertragtede legendariske kort i Clash Royale

The Log og the Miner er lige populære blandt spillere til at imødegå fjendens enheder. Førstnævnte kan ramme figurer med lav HP med sin rækkevidde, hvilket gør det til et godt valg, hvis du er oppe imod en bueskytte eller et tårn, der skubber tropper i kampsituationer; mens sidstnævnte har sine egne tricks; den er i stand til at dukke op overalt på dit kort, hvor der er plads til den - inklusive bagholdsangreb bagfra! Den gør ikke meget skade pr. skud, men da miner kun tager 1 eliksir hver uden omkostninger (sjældent), betyder det ikke så meget, når tingene alligevel hurtigt går galt.

De bedste måder at få Clash Royale Cards på er enten at købe med guld i butikken eller gennem kister. Men hvis du vil have et bestemt legendarisk kort, der kun dukker op en gang imellem, så prøv at grave nogle af deres undvigende legendariske modstykker frem: De findes kun som belønning for Legendary Chests, Legendary King's Chests og Mega Lightning Chests.

At bytte sig til legendariske kort virker også, hvis du har token(s). Sørg dog for, at dit kort ikke er et af de sidste eksemplarer, før de alle er taget. Og selvfølgelig er der altid den nemmeste udvej - køb kort fra igitems i stedet. Vores player-to-player-markedsplads har en sikker, billig og bekvem løsning med hurtig levering - tjek det ud nu.

Hvorfor købe Clash Royale-kort?

Den første og mest indlysende grund er, at spillerne gerne vil vinde. At købe kort giver spillerne en fordel i forhold til deres modstandere, hvilket øger chancerne for at vinde. Det gælder især på højere niveauer, hvor spillerne har bedre decks og forstår spillet bedre.

En anden grund er, at de nyder spillet. Kortkøb kan betragtes som en form for investering - spillerne bruger penge i håb om at høste belønninger i fremtiden. Det kan være i form af trofæer, nye kort eller bare retten til at prale.