Tilmeld dig
Log in
Køb billige EFT-genstande - Escape From Tarkov Item Marketplace

Køb billige EFT-genstande - Escape From Tarkov Item Marketplace

Udstyr dig med sjældne EFT-genstande for at få en konkurrencefordel.

Begynd at sælge
0 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Har du haft problemer med at finde visse EFT-produkter? Det skal du ikke bekymre dig om. Det er ikke noget særligt! Her på igitems kan spillere som dig selv få billige, nemme og hurtige varer. Med så mange sælgere er der helt sikkert noget for enhver smag, uanset om du er en ny eller inkarneret EFT-spiller!

Om at flygte fra Tarkov

Escape from Tarkov er et førstepersons actionspil med mange forskellige funktioner, hvilket er spændende, da det belønner spilleren for deres kreativitet. Inventar, rating og opgraderinger af personlige færdigheder er de vigtigste RPG-elementer i denne titel, som spillerne kan avancere igennem, herunder kampfærdigheder, plyndring af genstande og healing, mens de udforsker forskellige miljøer. Der er også oplukning af låse for at åbne nye interesseområder på mesterlig vis. Bare pas på ikke at blive fanget af fjender på din rejse gennem den postapokalyptiske russiske by.

Escape from Tarkov-genstande bruges til at fremstille våben. Når de er købt, bliver de kategoriseret og organiseret, så spilleren nemt kan finde det, han eller hun har brug for til den ønskede våbentype: forsvar (defensiv), angreb (offensiv), eller brugsting som ammunition.

Escape from Tarkov er et af de mest realistiske og fordybende spil på pc, som har mange forskellige tilstande til at holde dig underholdt. Den første og vigtigste spiltilstand er historietilstanden, når spillerne starter. Kortet til story mode dækker et område på 5 til 10 kvadratkilometer. Hvad sker der med alle genstande, når operatørerne er døde? Svaret er: Alt, hvad man har fundet eller bragt til dette område, forsvinder efter døden. Og respawning sker ikke med det samme. Du har intet andet valg end at blive ved med at løbe gennem sværme af fjender, mens du passer på ressourcer som ammunition eller health packs, fordi der ikke er nogen anden vej ud uden at dø igen (og måske spilde noget værdifuldt udstyr).

Dette er et spil med valg og konsekvenser. Du træffer beslutninger, der overføres fra et kapitel til et andet med mulighed for flere udfald afhængigt af, hvor godt du klarede dig i din tidligere gennemspilning, eller hvilke valg du traf, da du genspillede en tidligere del af Escape from Tarkovs kort.

Spillere kan låse op for adgangspunkter i forskellige områder, hvor værdifulde genstande kan findes, mens de også gennemfører sidemissioner, der giver belønninger som nøgler, der er nødvendige til crafting-formål. Escape From Tarkov byder på mange muligheder hele tiden. Der er meget værdifulde EFT-kufferter og nøgler, som kan plyndres og sælges på handelsplatforme.

Hvad er de vigtigste ting i Escape from Tarkov?

De vigtigste ting i Escape from Tarkov er pengetasker, genstandstasker og keybars/keytools. Alle tre beholdere sparer plads i dit lager ved at give dig mulighed for at opbevare mere. Forskellen er, hvad man kan opbevare i dem. Valutaer som EFT Roubles, EFT Dollars, EFT Euros og fysiske Bitcoins opbevares i en pengetaske. Våben, udstyr eller forsyninger opbevares i en item case. Keybars/keytools indeholder naturligvis nøgler, som med rimelighed er de vigtigste genstande i spillet.

Hvorfor købe EFT-genstande?

Der er mange grunde til, at spillere bør købe Escape from Tarkov-genstande. For det første er det en mere sikker måde at få det nødvendige udstyr på i et overlevelsesspil i en åben verden, hvor faren kan komme alle steder fra og endda fra andre spillerkarakterer. At købe nødvendigt udstyr kan hjælpe dig med at undgå de områder, hvor fjender kan angribe på det mindst forventede tidspunkt.

For det andet kræver den genstandsintensive mekanik i dette spil, at spillerne bekymrer sig om mere end bare våben og rustning, fordi brugsgenstande som nøglekort, pc'er og pas også er vigtige for at komme igennem en svær situation. Hvad er problemet? Det kan føles ret tidskrævende og ligegyldigt at skaffe disse ting - det er ikke den sjoveste del af spillet.

Endelig er den bedste måde at holde sig foran konkurrenterne på ved at investere i Escape from Tarkov-genstande, især pistoler. Variationen og realismen i Escape from Tarkovs skydevåben er et stort højdepunkt. Når alt kommer til alt, er der intet som et kraftigt og præcist skydevåben med den variation, der holder spillerne på tæerne. Et eksempel er M4A1, som næppe behøver nogen introduktion i betragtning af dens berømmelse på tværs af forskellige platforme, og et andet eksempel er den kraftige, præcise MK-18 Carbine, uanset om den har et sigte eller ej.

Uanset om det er, fordi spilleren ikke ved, hvor han skal finde en genstand, eller fordi han har svært ved at låse op for det ønskede udstyr, virker det ofte som den nemmeste løsning at købe EFT-genstande fra andre spillere. Dette skyldes til dels, hvor lidt indsats der er behov for fra dig selv for at få disse belønninger, hvilket normalt kan tage timer eller dage.

Hvorfor købe Escape from Tarkov-genstande fra igitems?

Vi ved alle, hvordan det føles, når en heldig kugle rammer dig og forvandler dit succesfulde forehavende til en absolut katastrofe. Det er frustrerende - især hvis der var holdkammerater, der skulle have passet på os, men svigtede os i stedet! Vi ved også, at du er nødt til at blive ved med at gentage indsatsen for at få succes i Escape from Tarkov. Men nogle gange lyder det som en nem udvej at give op, især når alt udstyret og tålmodigheden er ved at slippe op. Det er derfor, iGitems fokuserer på at hjælpe spillere, der aldrig giver op på deres mål.

Vær forberedt på de hårdeste kampe med vores billige Escape from Tarkov Items. Udrust dig nu, så dine modstandere ikke kan udstyre dig i fremtidige kampe mod fjender, der er bevæbnet fra top til tå, ligesom en unfair kamp aldrig bør ske. Ved at købe ting fra vores platform begynder du at overleve og trives i Escape from Tarkov.

iGitems-teamet er stolt af at kunne præsentere dig for den mest troværdige kilde til Escape from Tarkov-genstande. Vi er stolte af at kunne hjælpe gamere med at finde deres perfekte genstande og foretage køb med tillid, vel vidende at alle transaktioner foregår sikkert og effektivt takket være vores strenge verifikationsproces.

Når du har bestilt hos os, vil dine fjender skælve af frygt og trygle om nåde. Med vores assistance under de farligste missioner nogensinde følger en stor belønning: anerkendelse som elitemedlem, der respekteres af andre operatører, som har set, hvad der er muligt, når nogen er fuldt udrustet. Spild ikke et sekund mere - køb hos os nu, så du kan begynde at gøre en reel forskel i spillet med det samme.