Tilmeld dig
Log in
Final Fantasy-genstande til salg - FFXIV Item Marketplace

Final Fantasy-genstande til salg - FFXIV Item Marketplace

Forbedr din rejse med de bedste FFXIV-items.

Begynd at sælge
NA
EU
OCE
Japan
2 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Final Fantasy XIV har været et kæmpe hit, og spillere over hele verden elsker det! Flere mennesker end nogensinde før leder efter en god måde at forbedre deres oplevelse med Final Fantasy XIV, så vi er klar til at hjælpe

Sjældne FFXIV-genstande venter

Det kan være svært at finde den perfekte genstand til din karakter, især hvis den er sjælden. Det samme gælder, når man kigger på mounts, gear og våben i FFXIV. Der bliver jævnligt tilføjet en overflod af genstande, hvilket gør det næsten umuligt at følge med i alle de nyeste.

Som du sikkert har oplevet, er FFXIV et stort og rigt land fyldt med ting at samle på. Der er ridedyr og rustningssæt fra hele Final Fantasy-serien samt nogle, der kun findes i dette spil, som FFXIV-krystaller, der kan bruges til din Minion eller Summons! Du får dem som regel ved at udføre quests, men nogle gange kan de også falde tilfældigt. Det er bedst ikke at opgive håbet, hvis der ikke er sket noget endnu, selv om oddsene kan virke små, når man tænker på, hvor mange der spiller.

Processen med at finde en bestemt Final Fantasy XIV-genstand kræver, at du investerer i personlig tid. Hvis du vil have en lettere måde at få disse fantastiske præmier på, skal du blot købe FFXIV-genstande fra pålidelige sælgere på igitems, der garanterer de bedste priser og hurtig levering sammen med responsiv 24/7 kundesupport.

Hvilke typer FFXIV-genstande findes der?

Alle MMORPG'er har loot, men det er ikke alt, der er lige spændende at finde. I nogle tilfælde kan du endda føle dig overdænget med ting på hvert trin, og igen vil din belønning for et eventyr de fleste gange ende med at være noget i overflod som vendor tokens.

Udviklerne af Final Fantasy XIV nævnte vanskeligheden ved at opdatere "forfriskende" ideer og mekanikker som en grund til at holde sig til mere traditionelle metoder. I dette tilfælde har de taget den "klassiske tilgang", som krydrer deres itemization-system ved at binde det til specifikke discipliner, både kamp- og økonomiorienterede.

I Final Fantasy XIV finder du dine standardvåben og rustninger samt andre genstande som f.eks. værktøj til crafting. Man kan også bruge kæledyr eller håndlangere, der ikke kæmper, til at hjælpe med at samle materialer på ens eventyr. Endelig er der ridedyr til rådighed, så spillerne nemt kan udforske hele verden.

  • Våben: Håndværksredskaber, der bruges af Disciple af Krig og Magi. De er en karakters definerende træk, og du kan skifte job ved at bytte dem ud med andre.
  • Værktøj: Bruges til crafting og indsamling. Den generelle brug af værktøjet er at forbedre dine evner, men der er også et element, der afgør, om det kan bruges til bestemte jobs/discipliner i FFXIV.
  • Rustning: Bestemmes af din klasse eller dit job. Bortset fra at give bæreren bonusser, tilbyder hvert stykke varierende niveauer af beskyttelse til forskellige dele af din krop.
  • Tilbehør: Genstande, der kan udstyres, og som giver spillerne forskellige bonusser, når de bæres. Ligesom rustninger er mange accessories klasse- og/eller jobspecifikke. De giver bonusser, der afspejler figurens klasse/job.
  • Måltider og medicin: Forskellige forbrugsvarer, der genopretter eller forbedrer din statistik og øger den mængde erfaring, han får.
  • Håndlangere: Kun kosmetiske kæledyr, der ikke er til kamp.
  • Ridedyr: En fantastisk måde at komme rundt i Eorzea på. De lader dig udforske i dit eget tempo og kan hjælpe dig med at rejse, når du udforsker nye områder, missioner eller skaffer materialer til crafting-færdigheder.

Hvorfor køber spillere FFXIV-genstande?

Har du lyst til et Zodiac Weapon, men har du ikke nok venner til at besejre Hydraen? Spillere har ofte for travlt med bare at prøve at komme igennem FFXIV's Trials og Bitter End-missioner. Det er næsten umuligt at være heldig med RNG, især i et MMORPG, hvor spillere kan bruge timevis på at bruge deres virtuelle tid, uden at de gør de store fremskridt. Med lidt held eller måske endda guddommelig indgriben kan du måske få succes. Men de dage er sjældnere nu end nogensinde før, da udviklerteamet har gjort det mere kompliceret at få disse genstande ved at kræve ekstreme mængder af indsats.

En spiller kan få våben, rustninger og forskellige Final Fantasy XIV-genstande på mange forskellige måder. En måde er at gå på jagt efter disse undvigende skatte i spillets dungeons, mens andre simpelthen køber dem af en NPC. Hvis alt andet fejler, kan de gå til auktionshuset, hvor andre spillere kan sætte deres genstande til salg; men vær advaret om, at nogle af disse værdifulde samlerobjekter ikke er billige.

Spillere ønsker at få bedre genstande, så deres karakter kan blive stærkere. Jo stærkere genstandene er, jo højere kan din statistik blive, og jo større belønninger venter dig i spillet.