Tilmeld dig
Log in
Køb Genshin Impact-konti - Genshin Impact-konti markedsplads

Køb Genshin Impact-konti - Genshin Impact-konti markedsplads

Find og køb din drømme Genshin Impact-konto med et par klik.

Begynd at sælge
Europe
America
Asia
Raiden
Furina
Neuvillette
417 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Om Genshin Impact

Udforsk Teyvats verden på jagt efter eventyr! Faren lurer overalt, og spillere skal altid være klar med en stærk karakter for at overleve! Få en førsteklasses konto hos igitems i dag, og vær fuldt forberedt på alt, hvad spillet byder på!

Genshin Impact er et free-to-play, open-world-action-rollespil i fantasy-genren, som er tilgængeligt på pc, mobil og konsoller. Som den anden titel fra miHoYo med original IP efter Gun GirlZ er det blevet udviklet med vægt på historiefortælling og tilpasning, så spillerne kan skabe deres egen helt eller heltinde, der er udstyret specifikt til kampspil i forskellige miljøer.

Genshin Impact er et multiplayer-videospil i en åben verden med RPG-elementer og crossplay-muligheder. Spilleren udforsker kortet ved at gå, klatre, glide og svømme efter behov, mens han styrer op til fire karakterer på én gang. Ved at gennemføre missioner, der bringer historien videre, kan man låse op for i alt 24 forskellige spilbare karakterer. Spillets mekanik er omfattende og kompleks, og der er mange forskellige færdigheder at lære. Der er to unikke kampfærdigheder for hver karakter: en normal og en speciel færdighed.

Den normale færdighed kan bruges når som helst, undtagen når din karakter er ramt af en nedkølingsperiode efter brug. Den specielle færdighed er centreret omkring syv forskellige naturelementer: Cryo, Dendro, Pyro, Hydro, Anemo, Electro og Geo. Genshin Impacts gameplay er varieret og interessant. For eksempel kan spillerne lave mad for at genoprette deres helbred eller udløse kraftfulde angreb med de rigtige opskrifter.

Funktioner i en Genshin Impact-konto

Spillet har et system, der ligner kontoniveauet i andre spil, hvor spillerens fremskridt gennem en Adventure Rank (AR) kan spores. Højere AR har funktioner, der ikke er tilgængelige for lavere rangerede spillere, samt stærkere fjender, som de skal besejre, hvilket igen giver større belønninger. Jo højere din AR er, jo stærkere og vildere fjender vil dukke op. Der er 6 Ascension-trin og et maksimalt niveau på 90 ved 50 AR.

Hver spiller har sit eget held. Nogle har måske alle de 5-stjernede figurer, mens andre måske har færre, men med opgraderede konstellationer er det hele op til RNG. Der er en chance for, at spillere ender med at have mange dubletter af de samme 4-stjernede helte. Dette fører spillerne til en række forskellige typer og mængder, de bruger under kampe, da ikke alle bruger hver eneste helt, der er tilgængelig på én gang.

Hvorfor købe en Genshin Impact-konto?

Velkommen til Teyvats verden. Smukke landskaber og bølgende grønne bakker giver fred til dem, der udforsker dem, mens klare floder giver afslapning mellem eventyrene. Men uanset hvilken vej du går på din rejse, vil der altid være hårde fjender at møde rundt om hjørnet. Det kan være lidt skræmmende at starte som eventyrer, men med omhyggelig planlægning og forberedelse kan du nemt trives i dette smukke, men farlige land. Den bedste måde for spillere, der ønsker at overleve deres eventyr, er ved at sørge for, at de har karakterer, der er godt levelede og udstyrede til enhver tid.

Det er slet ikke svært at få en Genshin Impact-konto. Du kan vælge at registrere dig på spillets officielle hjemmeside og stige i level helt af dig selv, eller du kan vælge at købe en Genshin Impact-konto, som fremskynder spilprocessen og forbedrer dit eventyr.

En ny slags valuta er blevet introduceret til dette spil: Genesis-krystaller! Du kan bruge disse krystaller i spillet og konvertere dem direkte til Primogems efter hver genopladningsperiode til brug for visse premiumtjenester, såsom at tegne nye våben og figurer og købe forbrugsstoffer. Ud over direkte genopladning er der mange måder, hvorpå spillere kan få Primogems. Men de tager alle lang tid. Du kan samle stenene og købe 5-stjernede figurer med dem. Men nogle gange bruger man sine hårdt tjente penge for så at blive skuffet over en karakter, der er dårligere end forventet eller har et lavere sjældenhedsniveau.

Det giver perfekt mening, hvorfor spillere henvender sig til tredjepartswebsteder som igitems for Genshin Impact-konti. Her tilbyder vi kun verificerede Genshin Impact-konti, der manuelt er nivelleret op af professionelle spillere. Det giver dig mulighed for nemt at få en hvilken som helst femstjernet karakter, du ønsker, så du virkelig kan nyde dit yndlingsspil.

Hvorfor vælge iGitems til at købe en Genshin-konto?

iGitems er en velrenommeret tredjepartsudbyder af spilprodukter og -tjenester, der har eksisteret i årevis og kender branchen godt. Vi giver altid spillere produkter og tjenester af høj kvalitet, hurtige leveringstider samt billige priser for at sikre, at du altid får de bedste tilbud. I forhold til andre hjemmesider har iGitems følgende fordele.

iGitems er forpligtet til at sikre, at alle spilleres køb af Genshin Impact-konti foregår så problemfrit og sikkert som muligt. Vi sikrer, at konti er i en sikker tilstand med manuelle kontoopkøb, så du kan være rolig og vide, at ingen vil forbyde det eller straffe dig for at tage denne købsbeslutning. Derudover tilbyder vi sikre betalingsmetoder, herunder alle større kreditkort via vores hjemmeside. Vi har professionelle kundeservicerepræsentanter til rådighed 24 timer i døgnet, der vil besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om Genshin Impact-konti og mere. Har du lyst til en Genshin Impact-konto, og vil du nyde spillet mere? Tjek alle dine muligheder nu!