Tilmeld dig
Log in
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Om Genshin Impact

Genshin Impact er et super grind-tungt spil, og spillerne er altid på udkig efter de bedste måder at level og opgradere deres figurer på. Da der ofte kommer nye opdateringer, er det svært for spillere med mindre tid at følge med. Det er her, vi er her for at hjælpe! Med vores førsteklasses power leveling- og boosting-tjenester vil du kunne indhente, hvis ikke være foran, på ingen tid!

Genshin Impact er et massivt spil. Udviklerne har implementeret nøglefunktioner og systemer for at sikre, at der er nok indhold til spillerne, og at der venter mindst hundredvis af timers sjov forude. Teyvat-verdenen er et sted for udforskning og eventyr. Der er så mange hemmeligheder, skatte og andre ting at finde i dette fantastiske spildesign, at det vil holde spillerne underholdt i årevis.

Vi ved også, hvad vi bedst kan lide ved at spille RPG-spil: at udforske nye områder. For at hjælpe med dette har spillerne adgang til forskellige værktøjer såsom svævefly, der gør det muligt for dem at hoppe fra højderne og flyve til destinationen (svævefly bruger udholdenhed). Klatresystemet giver spillerne mulighed for at bestige næsten alle bjerge og konstruktioner. Ud over disse to unikke aktiviteter kan spillerne også løbe og svømme. Husk på, at Teyvats verden er så massiv, at selv med disse faciliteter kan det stadig tage lang tid at rejse. For at løse dette problem har holdet skabt særlige teleporteringspunkter, der gør det muligt at rejse med det samme.

Genshin Impacts party-swapping mekanik er designet til eventyrere, der ønsker at variere deres strategier og sammensætninger, hvilket er det, der får dette spil til at skille sig ud. Dette spilsystem er en innovativ ny måde at spille med op til 4 eventyrere på én gang. Hver figur har forskellige færdigheder, angrebstyper og styrker/svagheder, hvilket gør det nemt at skifte mellem medlemmerne midt i en kamp uden nedetid.

Takket være ovenstående tilbyder Genshin Impact mere end et almindeligt rollespil. Som nybegynder kan du stige i niveau med alle fire figurer i denne titel i stedet for kun én som i de fleste andre titler. Men med flere figurer og flere kræfter følger et betydeligt øget tidsforbrug. Ud over en lang liste af figurer, der skal opgraderes, er det også vigtigt at opgradere deres våben og give dem kraftfulde artefakter. Hvis du gerne vil spille spillet, men ikke har tid til overs, så lad igitems gøre det hårde arbejde for dig med vores premium Genshin Impact boosting-tjenester.

Hvorfor købe Genshin Impact Boosting-tjenester?

I Genshin Impact-verdenen skal spillerne opretholde en vis Adventure Rank for at vinde kampe. Det kan være svært, efterhånden som der kommer flere og flere figurer på rollelisten, og nye kommer til hver dag. Da leveling-processen bliver sværere for hver dag, er folk begyndt at finde nye løsninger.

Hvad får du ud af Genshin Impact Boosting?

Når du først starter Genshin Impact, vil spillet næsten øjeblikkeligt overvælde og forvirre dig. Der er mange kasser, der skal afkrydses, hvis du vil have din konto til at udvikle sig optimalt. Det kan tage dagevis at låse op for alle mulighederne på egen hånd. Og hvis du er ny, er det endnu værre, fordi kortlayoutet ikke er kendt for dig, hvilket betyder mere tid til at udforske ukendt territorium uden vejledning fra en erfaren spiller. Det er her, iGitems kan hjælpe. Vores erfarne sælgere ved, hvordan man sætter fart på tingene og booster dine fremskridt mere effektivt, end når du spiller alene. Hvis du er på udkig efter hjælp fra en erfaren spiller, er her de vigtigste Genshin Impact-boosting-tjenester, du kan finde på iGitems:

 • Lås op for alle Syvstatuer og Teleporter

  Har du nogensinde befundet dig i en situation, hvor du er nødt til at gøre noget for at gøre dit liv mere bekvemt, men hvor selve tingen ikke er bekvem? At teleportere sig rundt i Teyvats verden er et nemt eksempel. Men med Genshin Impact Boosting er det ikke længere et problem. Du kan hurtigt få låst op for alle statuer og teleporteringssteder, så du kan rejse lynhurtigt. Og med vores kraftfulde boost sørger vi også for at låse op for nye områder/teleporte oven i det, der allerede var tilgængeligt før.

 • Genshin Impact-figurer går op i niveau

  Genshin Impact er et fantastisk spil, men det er ikke uden fejl. En af de største hovedpiner er især sidemissioner, som kan få dig til at sidde fast ved computeren i timevis og distrahere dig fra at opgradere dine figurer. Men hvis det gøres korrekt af vores erfarne spillere, er der intet, der længere kan forhindre dig i at stige i niveau.

 • Indsamling af alle Geoculus og Anemoculus

  Bliv misundt af dine venner med denne Genshin Impact Boosting-tjeneste. Den sparer dig ikke bare for timevis af grinding, men giver også et kæmpe boost til din statusgendannelse! Der er to sjældne stoffer, der kan findes i henholdsvis Liyue og Mondstads - Geoculi 131 i alt kræves for at nå niveau 10 med ens statue, mens Anemoculis 66 kræves i alt; at vælge i stedet har også sine fordele, da spillere ikke behøver at gå igennem alle disse problemer, så de kan gendanne nogle kraftniveauer, der er tabt under kamp eller questingzoner.

 • Tilpassede tilbud

  Har du svært ved at beslutte dig for, hvilket af vores tilbud du skal vælge? Vi laver gerne en boosting-tjeneste lige til dig! Vælg denne mulighed, så hjælper vi dig med at overvinde ethvert mål i spillet med hjælp fra erfarne spillere. Hvis der er en bestemt præstation eller mission, der jævnligt udmatter dit energiniveau, kan du drage fordel af det ved at bestille hos os i dag.

Bliv misundt af dine venner med denne Genshin Impact Boosting-service. Ikke alene sparer det dig for mange timers grinding, men det øger også din oplevelse i spillet.