Login / Join

Genshin Impact Event Shop Guide: Hvilke emner skal prioriteres?

Tusindvis af spillere spiller nu Genshin Impact på grund af de betagende billeder, den sjove spilletilstand og de forskellige muligheder. Men hvis du vil bruge penge i eventbutikken, er det vigtigt at vide, hvilke ting du skal købe. Denne guide vil fortælle dig, hvad du skal prioritere!

Månedlig pakke

Den hellige gral i alle Gacha-spil er Genshins månedlige pakke. Du får altid de bedste genstande med hensyn til forholdet mellem valuta i spillet og valuta for rigtige penge.

I Genshin Impact vil du se, at udviklerne er meget generøse i betragtning af, hvor udfordrende det er at få Primogems, når du har udtømt alle mulighederne. Samlet set er den bedste måde at opnå dem på at fuldføre daglige missioner.

Du får mindst 20 ønsker med Månedspakken Blessing of the Welkin moon monthly pack. Der er dog et forbehold - du skal vente 30 dage, før du får adgang til den.

Det er en fantastisk investering til fremtidige bannere, så længe du bruger den bedste strategi, når det gælder om at gemme dine Primogems og bruge dem på det rigtige tidspunkt. Generelt er det bedste alternativ at maksimere brugen af pity-systemet.

De fleste spillere siger, at den månedlige pakke er det bedste alternativ for pengene, hvis du har planer om at bruge nogle penge på spillet.

Starglitter og Stardust Exchange

Du kan lave ønsker for at erhverve Stardust exchange. Det er en af de bedste måder at få godbidder på.

Alt, hvad du trækker ud af ønskerne, vil give dig noget Stardust, som er en mere almindelig valuta, og spillerne behandler det som et medlidenhedssystem, hvor du kan cykle ved at tilføje flere og flere ønsker.

Derudover kan du købe fem Intertwined Fates og fem Acquainted Fates pr. måned til en nedsat pris.

Du kan altid købe skæbnerne og forsøge at få 10 af de samme for hurtigt at tælle, hvor mange du har til rådighed til medlidenhedsbesøg.

Samtidig skal du huske på, at du kan købe alle de tilgængelige materialer, så længe du har nok Stardust til at blive ved med at købe fates.

Desuden vil du sandsynligvis modtage mere Stardust, end du har brug for til at købe fates, hvis du er aktiv i spillet.

Starglitter-valutaen er til gengæld mere sjælden i Genshin. Du kan kun erhverve den ved at få fire-stjernede og højere våben og karakterer.

Selv om du kan få noget Starglitter fra fire-stjernede genstande, er de også meget billige, så det er ikke så bekvemt som de andre alternativer.

Genshin tilbyder to forskellige fire-stjernede karakterer, som skifter hver måned. Derfor skal du have mindst 34 Starglitter, hvis du leder efter en god en, enten til en konstellationsopgradering eller bare fordi du vil have dem for første gang.

Du kan farme våben og materialer, så det er ikke det værd. Til sidst, hvis du antager at du er en hero collector, bør du bruge så meget som muligt på fates, da de bliver sværere at få, og du måske ikke har rester til at købe materialer.

Crystal Top-ups

De eneste spillere, der kan få Genesis-krystaller, er dem, der har købt for rigtige penge. Du kan ikke erhverve dem ved at spille spillet.

I øjeblikket kan du udveksle krystaller for at få Primogems til en 1x1 sats. Mange spillere mener, at der ikke er nogen grund til, at Genshin-udviklerne ville gøre dette, medmindre de har andre ting planlagt for fremtiden.

Alt i alt er Genshin Impact stadig et ret nyt spil, så der er stadig mange ting, som udviklerne kan tilføje, såsom eksklusivt udstyr, skins til karakterer og endda kæledyr og mounts.

Sammenlignet med de fleste Gacha-spil er bonusserne for at købe krystaller ret gode. Men selvom muligheden kan være praktisk for dem, der er villige til at bruge, kan det afskrække andre spillere, der enten ikke ønsker det eller ikke har råd til det.

Indtil videre viser intet af indholdet antydninger af PvP. Derfor er der ingen grund til at tro, at det kan være "pay to win." Brugerne må selv vurdere, om det er det værd.

Gnostic Hymn

Det er Genshins version af et battle pass. Der er en gratis version, som har ordentlige belønninger, og en premium-version, som tilføjer mere til det og kun er tilgængelig for spillere, der har nået adventure-rang 20.

Du kan betale 9,99 dollars for Gnostic Hymn, og alle battle pass-emnerne er forskellige fra de gratis, hvilket betyder, at du kan få begge belønninger.

Selv om nogle folk nyder premium-gaverne, kan nybegyndere måske ikke lide dem så meget, fordi du får mange af dem, når du begynder at spille spillet. Med andre ord vil de sandsynligvis ikke hjælpe din progression.

Vigtige resultater

I sidste ende afhænger det at bruge penge på et spil som Genshin Impact af, hvor meget du kan lide det, og hvordan udviklerne hjælper det med at udvikle sig gennem opdateringer og nye tilføjelser. I øjeblikket er det absolut betagende, hvilket er grunden til, at det er blevet så populært. Det er dog også relativt nyt, så det vil kun blive bedre!

Editorial Office
igitems