Login / Join
Genshin Impact

Hvad skete der med Aloy i Genshin Impact?

Aloy, der betragtes som en af de mest sjældne figurer i miHoYo's Genshin Impact, er en heltinde fra Horizon Zero Dawn, der kom til dette populære actionrollespil som en crossover-figur.

Men hvis du har forsøgt at tilføje Aloy til din liste over eventyrere, har du sikkert opdaget, at du ikke længere kan få denne figur. Hvad skete der med denne heltinde? Kommer hun nogensinde tilbage? Her er alt, hvad du bør vide om det!

Aloy - karakterbeskrivelse

Mange spillere formåede at få Aloy, men undervurderede hendes kræfter. Denne karakter bragte dog mange overraskelser med sig.

Heltinden fra Horizon Zero Dawn er en femstjernet Cryo-bue-bruger. Aloy kunne maksimere sine slag ved at integrere Cryo, et af de syv elementer.

Takket være denne imponerende evne kan Aloy også bruge sin Burst til at udløse vidtrækkende AoE-skade. Det genererer også mange Cryo-partikler. Men det er ikke alt.

Da hendes Bursts cooldown og energibehov var lavt, blev Aloy set som en imponerende quick-swap-enhed. Hendes talent kunne hjælpe andre Cryo-figurer. Spillere, der forstod disse kvaliteter og tilføjede denne heltinde til deres hold, nød mange fordele.

Aloys popularitet i Genshin Impact

Det er ingen hemmelighed, at Genshin Impact er ret populært. Mens andre spil er afhængige af premium-valutaer for at tiltrække spillernes opmærksomhed, som for eksempel Clash of Cans, fokuserer dette spil på sine figurer.

Et imponerende katalog af fascinerende figurer og crossovers har tiltrukket flere spillere i årenes løb og øget Genshin Impacts tiltrækningskraft.

En af dem var Aloy. Denne heltinde fra Horizon Zero Dawn var en spilbar karakter i dette actionrollespil. Spillere kunne få hende gennem postkassen i spillet før 2.3-vedligeholdelsesopdateringen i november 2021, hvis de brugte pc- eller mobilversionerne eller PlayStation-konsollen.

Det var forventet, at hun kun ville være spilbar i Genshin Impact i en kort periode efter samarbejdseventen. Men fans ventede længe på, at hendes Constellations skulle blive tilgængeligt, og det skete aldrig.

Mange spillere blev belønnet med en kopi af Aloy, men chancen for at få fat i denne figur er forbi. Hun er ikke længere tilgængelig.

Genshin Impact-spillere kan ikke længere få Aloy. Hvorfor er det sket?

Grunden til, at Genshin Impact-spillere ikke længere kan få Aloy, er simpelthen, at den begivenhed, der belønnede dem med denne figur, sluttede.

Aloy har ikke engang haft et banner, siden hun blev udgivet. Derudover har denne figur ingen konstellationer, hvilket betyder, at spillerne ikke kan opgradere hendes evner. Det tyder på, at hun sandsynligvis ikke vender tilbage til dette spil. Men Genshin Impact udsendte en fødselsdagsnote til denne heltinde for et par måneder siden, hvilket kan tyde på noget andet.

Spillerne var allerede ved at glemme Aloy

Aloy har ikke konstellationer, og den eneste måde at få nogle til en karakter er gennem duplikater. Denne proces involverer dog at trække i bannere gentagne gange.

Som nævnt havde denne heltinde ikke et banner. Derfor har spillerne ikke fundet en måde at få flere kopier af Aloy på for at nå det maksimale antal konstellationer, en karakter kan have. Det er også kendt som "C6".

Det blev heller aldrig nævnt, om hun overhovedet var nogen steder i spillet! Det gjorde det lettere for spillerne at glemme alt om denne karakter.

Men Aloy sendte et brev på sin fødselsdag, hvor hun meddelte, at hun var blevet medlem af Eventyrernes Laug. Desuden begyndte denne karakter at påtage sig opgaver.

Brevet nævnte endda, at Aloy havde fået "et par trivielle opgaver", før hendes evner endelig blev anerkendt, efter at hun havde skilt tre ruinvagter ad.

Fans kommenterede hurtigt brevet og sagde, at det var det "sørgeligste, de nogensinde havde læst i hele deres liv." Mange krævede opgraderinger til Aloy.

Da interaktion med Aloy kan kræve stemmearbejde og andre samarbejdsprojekter, er det svært at forestille sig, at der vil komme et tidspunkt, hvor spillerne vil se hendes fulde potentiale. Men den tekst, hun fik i stedet for sine konstellationer, giver håb om en mulig tilbagevenden.

Afsluttende tanker: Vil Aloy nogensinde komme tilbage?

Både i spillet og i Q&A-sektionen om denne heltinde kan du finde denne besked: "Tiden er endnu ikke kommet til, at Aloys hjørne af nattehimlen skal lyse op."

Selvom det betyder, at den populære og elskede Alloy ikke har konstellationer i spillet, kan det være en indikator for, at karakteren endelig kan få disse opgraderinger et sted i fremtiden.

Hvad kan spillerne gøre, mens de venter på det? Tja, andre Cryo-spillere kan tilføje værdi til deres hold, herunder Shenhe og Ayaka.

Editorial Office
igitems