Login / Join

Hvor kan man købe Dota-konti: Top markedspladser gennemgået

Dota 2-konti kan være en fornuftig investering for folk, der ønsker at forbedre deres spiloplevelse. Det kan dog være svært at finde sikre markedspladser at betro dine penge til.

Hvorfor købe konti til Dota 2

Dota 2 bruger flere ranglister til at markere færdighedsniveauet. Det tager dog meget tid at mestre spillet og nå det mest ønskværdige bracket-niveau. At købe konti til Dota 2 betyder, at spillere kan købe en anden spillers spiladgang for at få en bedre oplevelse.

Du kan vælge hvilken konto du vil købe baseret på ranglisterne, som er som følger:

  • Herald
  • Guardian
  • Crusader
  • Archon
  • Legende
  • Gamle
  • Guddommelig
  • Udødelig

Herald er den laveste rang, og de fleste brugere gider ikke købe disse konti. Det er den enkleste rang at opnå. På den anden side koster de højere niveauer flere penge. Da en Immortal-rangering tager længst tid at opnå, kan en bruger med en Immortal-konto tage mere for pengene.

Skal du købe en Smølf-konto?

Som nævnt bruger mange gamere ikke deres penge på smurf-konti. Disse giver brugerne mulighed for at konkurrere mod andre lavere rangerede modstandere, men giver ikke mange muligheder for at konkurrere mod mere dygtige spillere.

Ikke desto mindre kan du, hvis du er en erfaren bruger, nyde at købe en af disse konti, da de viser, hvor meget du har forbedret dit spil. Hvis du desuden har ramt en taberstimen i standardmatchspil, kan en smurf-konto hjælpe dig med at vende tilbage til det grundlæggende.

Hvor du kan købe Dota 2-konti

Når du foretager et køb, skal du sikre dig, at dine penge går til en pålidelig kilde. Enhver gamer kan sælge sin Dota 2-konto, men det kan være en udfordring at finde en pålidelig sælger.

Derfor anses følgende markedspladser for at være de mest betroede til at købe Dota 2 accounts med succes.

igitems

Som en pålidelig kilde til køb af Dota 2 konti, igitems hjælper med problemfri transaktioner mellem købere og sælgere. Brugeroplevelsen er en positiv egenskab, der tilskynder spillere til at vende tilbage.

De fleste købere modtager deres køb inden for få sekunder. Hvis der er problemer, har de adgang til 24/7 kundesupport.

igitems overgår forventningerne til sine beskyttelsesfunktioner. Alle transaktioner er sikret ved hjælp af pålidelig teknologi, og refusionspolitikken sikrer køberne om deres køb.

PlayerAuctions

Dette er en af de bedste platforme til køb af Dota 2-konti. Siden 1999, PlayerAuctions har været en tredjepart i forbindelse med hjælp til spiltransaktioner og har skabt et sikkert og troværdigt rum.

Køberne giver ikke deres betalingsoplysninger direkte til sælgeren, hvilket kan være farligt. I stedet går oplysningerne gennem PlayerAuctions. Platformen venter på, at køberen bekræfter, at de har modtaget deres produkt, indtil den sender betalingen til sælgeren.

Desuden kontrollerer PlayerAuctions alle konti, der bliver solgt på siden. Det er troværdige undersøgelser, men køberne kan købe forsikringspakker, hvis de stadig er usikre på deres transaktion.

Den forsikring, som platformen tilbyder, beskytter køberen mod, at deres nyerhvervede konto bliver suspenderet eller tilbagekaldt på grund af et problem med sælgeren. Dette er en sjælden begivenhed. Men hvis det sker, modtager køberen en kupon fra PlayerAuctions i det beløb, som forsikringsdækningen beskriver.

Alt i alt er denne platform pålidelig og går ud over det sædvanlige for at sikre kundernes tillid.

G2G

En anden pålidelig platform er G2G. Den har eksisteret siden 2015 og har hjulpet med køb af spil, der går ud over konti, men også spilvalutaer og skins.

Under hver transaktion bruger platformen en SSL-kryptering kaldet GamerProtect, der sikrer hver investering - uanset hvordan du betaler. G2G accepterer en række forskellige betalingsmetoder, så konti kan være tilgængelige for alle.

For at foretage et køb skal du have en G2G-konto. Dette er ikke en væsentlig hindring, da oprettelsesprocessen ikke bør tage mere end et par minutter.

PlayerUp

Det, der startede som en handelsplatform for spilkonti, er blevet til et unikt site dedikeret til køb af alle slags konti, herunder sociale medier. Som sådan er PlayerUp kendt for sin succes med at hjælpe med transaktioner af konti, såsom dem fra Dota 2.

Platformen er et legit websted, da de fleste anmeldelser viser, at brugerne havde en positiv oplevelse. Nogle klager over, at kundeservice ikke er alt for hjælpsom, men alle brugeroplevelser er forskellige.

Alt i alt er PlayerUp en smart markedsplads, hvis du leder efter en Dota 2-konto af høj rang, hvis du leder efter en Dota 2-konto af høj rang.

Andre måder at øge din rang på

At købe en Dota 2-konto er et alternativ til at bruge time efter time på at booste din rangering for at forbedre dit gameplay. Dette er dog ikke det eneste alternativ, du skal søge for at øge din rang. Kalibreringsboosting er, hvor andre gamere spiller på din konto. De kan styrke din kalibrering, som bestemmer din placering i starten af en sæson.

Du kan også købe boosting-tjenester for at forbedre dine Dota 2-statistikker. Du kan derfor betale en anden for at hjælpe dig med at få et forspring.

Den nederste linje

Det kan være en udfordring at finde en pålidelig sælger af Dota 2 accounts. De gennemgåede platforme ovenfor er dog betroet af tusindvis af gamere.

Editorial Office
igitems