Genshin Impact

Mestring af de seneste begivenheder i Genshin Impact

Der er flere nye begivenheder som fans af Genshin Impact er spændte på. De fleste af os er allerede begyndt at forberede strategier og taktikker til at tackle disse sjove små kommende quests.

Men hvis du har været væk fra spillet i et stykke tid eller endnu ikke har tjekket de seneste patch notes eller lækager, undrer du dig måske over, hvad vi taler om.

Bare rolig, for i denne artikel vil vi gennemgå alle de kommende Genshin Impact-begivenheder, så du kan blive opdateret på spillet. Uden yderligere omsvøb, lad os komme i gang!

De kommende Genshin Impact-begivenheder

Følgende er de kommende begivenheder i Genshin Impact, som har fået fans over hele verden til at glæde sig:

Det hemmelige sommerparadis

Under denne begivenhed skal du vandre rundt i Veluriyam Mirage og samle et bestemt antal Joyeux Vouchers for at modtage belønninger. Disse kan omfatte Primogems og Kaeyas outfit (Sailwind Shadow).

For at være kvalificeret til Secret Summer Paradise-begivenheden skal spillerne være på eventyrrang 18 eller derover og gennemføre Archon Quest "Song of the Dragon and Freedom."

Eventyrernes prøvelser: Avanceret

En anden begivenhed, som mange gamere, inklusive os, ser frem til, er de sjove udfordringer, hvor du skal gennemføre de forskellige prøvefaser for at modtage belønninger, såsom Primogems, Hero's Wit og mange flere.

Du skal dog være en eventyrer med rang 20 eller derover for at deltage i Adventurer's Trials-eventen.

Delt syn

I denne begivenhed skal du hjælpe Amurata-forskeren med at finde og genfinde bedårende små dyr. Det kan være en udfordring at spore de små væsner, men ved hjælp af en spejllignende gadget (indskrevet spejl) bliver opgaven lidt lettere.

Når du har gennemført begivenheden, vil du modtage mange forskellige belønninger, herunder følgende:

  • Op til 420 Primogems
  • Et maksimum på 250.000 Mora
  • 24 heltevidundere
  • Op til otte Iron Talisman of the Forest Dew, Oasis Garden's Kindness og the Remnant Glow of Scorching Might
  • Fire eventyreres erfaring

Farlig ekspedition

Dette er en kommende kampbegivenhed, hvor du skal kæmpe mod forskellige fjender. Nøglen til at vinde er at besejre alle dine fjender (tre på hinanden følgende runder hver) inden for tidsgrænsen.

Spillere vil modtage belønninger, såsom Primogems, Mora, Hero's Wit, Mystic Enhancement Ore og Weapon Ascension Items, når de har gennemført Perilous Expedition.

Genius Invokation TCG-begivenhed (The Forge Realm's Temper: Endless Swarm)

For at deltage i Forge Realm's Temper: Endless Swarm, skal du afslutte følgende:

  1. Archon Quest Prologue: Akt III og World Quest
  2. Slagmarken for terninger, katte og kort

Tag til The Cat's Tail for at mødes med prinsen og fuldføre de fire forskellige faser, hver med specifikke regler. Du kan øge antallet af point, du optjener, ved at slå så mange modstandere som muligt.

Det flygtende sollys (i øjeblikket i gang!)

Fleeing Sunlight er en community-konkurrence, hvor gamere får den spændende mulighed for at skabe fan art og poste det på Twitter, Facebook og Instagram.

For at kunne deltage i konkurrencen skal du følge nedenstående regler:

  • Bidragene skal være originale.
  • Du kan ikke indsende kopieret eller plagieret arbejde, der er redigeret med designværktøjer.
  • Deltagerne skal poste deres kunst på sociale medieplatforme med følgende hashtags: #GenshinImpact, #Klee og #FanArtContest.

Efter indsendelse skal deltagerne vente til 1. august 2023 på resultaterne. Vinderen vil modtage Primogems, kontanter og Genshin Impact-merchandise.

Afsluttende tanker

Der er mange forskellige begivenheder, som spillets udviklere bliver ved med at tilføje for at sikre, at spillet bliver ved med at være interessant og relevant i 2023. Du kan også bestemme værdien af din konto og handle med den før den nye opdatering for at holde tingene interessante.

Siden liste over begivenheder hele tiden opdateres, vil vi holde dig opdateret, når der dukker nyheder op om nye konkurrencer. Indtil da, god fornøjelse med spillet!

Editorial Office
igitems