Login / Join

Opgradér dine yndlings Genshin-figurer: En omfattende guide

Genshin tilbyder spillerne en lang række figurer, og selv om det er fantastisk at samle dem, bør du også gøre dem så stærke som muligt.

Nu er der også sjove crossover-begivenheder, der bringer nye figurer ind hele tiden, og dem kan spillerne også drage fordel af.

Det er vigtigt at opgradere dine karakterer i Genshin for at kunne nyde spillets funktioner. Da de samtidig bruger artefakter og våben, skal du også tænke på dem. I denne guide får du at vide, hvad du skal vide for at forbedre og få mest muligt ud af ud af din spiloplevelse.

Hvordan kan du opgradere dine karakterer?

Du kan opgradere karakterer på deres respektive skærme ved hjælp af tre forskellige genstande: Hero's Wit, Wanderer's Advice og Adventurer's Experience.

Desuden kan du få disse genstande i quest-belønninger, kister rundt omkring i verden og i forskellige butikker, herunder Paimons bargain one og special event shops. Det er også muligt at få en stor mængde Adventurer's Experience i Blossom of Revelation, selvom det koster dig noget Resin.

Du får mest erfaring med Hero's Wit og derefter Adventurer's Experience, og Wanderer's Advice kommer bagefter.

Det er klart, at jo højere dit karakterniveau er, jo mere erfaring skal du bruge for at opgradere dem.

Desuden vil du ved visse niveaugrænser ikke kunne opgradere en karakter uden videre. I stedet skal du opstigning af dem og låse op for det næste niveautrin.

Selv om du kan opstigning en karakter på samme skærm, som du hæver deres niveau, kræver det mere arbejde.

Du skal opfylde minimumsgrænsen for Adventure Rank-tærsklen, hvis du vil opstigning af den pågældende karakter, og hvis du ikke opfylder den, vil siden om opstigning fortælle dig, at du skal gøre det først.

Derefter skal du indsamle listen over de materialer, som karakteren skal bruge for at stige op. Hver karakter har forskellige Ascencion-krav, og du kan klikke på genstandslisterne for at se, hvilke genstande du skal bruge, hvis du er usikker på, hvad du skal lede efter.

For at Ascend de fleste karakterer skal du bruge en eller anden form for ædelsten, som du kan få ved at besejre bosser og crafting quests. Derudover skal du have en særlig genstand (fra at besejre bosser) og en masse specifikke materialer, som du normalt finder i naturen.

Hvad med våben?

Normalt kræver leveling af våben og karakterer en lignende proces. Men i stedet for særlige experience items skal du ofre nogle våben, du ikke har brug for, og Enhancement Ore.

Du får forskellige erfaringsniveauer afhængigt af sjældenheden af de genstande, du bruger. Samtidig kan du også få forskellige våben fra Ønsker og kister ude i verden.

For at få Enhancement Ore kan du enten lede efter det i kister eller smede malm (den du finder ude i verden) hos større byers smede.

Du skal også opgradere våben ved bestemte tærskler, ligesom du gør med karakterer. De stiger på nøjagtig samme måde, så de vil kræve specifikke genstande og Adventure Rank.

Kan du opgradere artefakter?

Du kan også opgradere artefakter i Genshin Impact, og de kræver ofre, ligesom våben.

Men i modsætning til våben er der ikke noget malm at bruge, og du behøver heller ikke at opstigning af dem. De når kun et bestemt niveauloft, og så er de færdige.

Hvis du vil hæve dem i niveau, skal du gå til hver artefakts individuelle skærm og tjekke, om det er muligt.

Igennem hele spilletfår du flere artefakter fra bosser, skattekister, afslutning af opgaver i Adventurer's Handbook, domæne og mange andre kilder. Desuden vil de falde, når du gennemfører farlige eller svære udfordringer.

Opgradering af talenter

Nye spillere i Genshin overser ofte talenter, men det bør du ikke gøre. Du kan også opgradere dem, når du har nået Adventure Rank 40.

For at gøre det skal du åbne talentskærmen for en karakter for at se, hvad der er tilgængeligt, vælge et bestemt talent og tjekke dets nuværende niveau samt hvad du skal bruge for at få det op.

Du skal bruge specifikke genstande for at opgradere hver figurs talenter, og de kræver også en World Rank-tærskel.

Samtidig vil hvert talent for en specifik karakter kræve den samme genstandskategori, men på højere niveauer skal du enten bruge flere genstande eller højere niveauer af dem, du allerede har.

Generelt kan du få genstandene ved at afslutte specifikke Domains, crafting og ved at kæmpe mod mobs ude i verden.

Men hvis du er usikker på, hvor du kan finde en genstand, kan du klikke på den - så får du nogle oplysninger.

Du kan ikke opgradere nogle talenter. Ikke desto mindre vil du i så fald se en besked om, at de allerede er på deres maksimum.

Genshin er en voksende saga

Over tid vil Genshin Impact fortsætte med at vokse. Opdateringer er hyppige og omfatter normalt nye figurer, steder og quests. Husk - det er gratis at spille, så du kan prøve det, hvis du vil vide, hvad folk taler om.

Editorial Office
igitems