Oplev nye områder i Genshin Impact: Tips og tricks

Genshin-spillere kan låse op for flere områder, men det kan være svært, hvis de ikke ved, hvilken vej de skal følge. Heldigvis er nogle steder ikke udfordrende og har ikke for mange forudsætninger.

Der er nye områder i Sumeru-regionen, og de er endnu en del af denne lange ørken. Men i modsætning til det meste af det, du vil se på det store røde sand, har de nye områder en ødemark og en oase.

I andre tilfælde har spillerne måske ikke låst op for Enkanomiya, der ligger begravet i Inazuma-regionens dyb. For at få adgang til det, skal du også følge en række trin.

Denne artikel vil guide dig gennem at opdage tre forskellige områder i Genshin Impact. Når du er færdig med at læse, vil du være klar til at spille og nyde oplevelsen, så læs videre!

Få adgang til Gavireh Lajavard

Før du låser op for Gavireh Lajavard, skal du have adgang til alle Sumeru-områder. Der er ingen hemmeligheder, når det kommer til at gøre dette: Det er en region på et åbent sted, så du kan gå derhen og udforske.

Den første del af Sumeru-regionen i Genshin ligger i den nordvestlige del af Hadramaveth-ørkenen. Hvis du fortsætter i samme retning, vil du finde dig selv på en sti til Gavireh Lajavard.

Du kan hurtigt identificere stien, da den er meget ligetil, og når du går videre, vil du se et lysende rødt fyrtårn, som signalerer Statuen af de Syv.

Når du følger stien og krydser et par dale, kommer du til stedet. Interager med den, og du vil låse op for Gavireh Lajavards detaljerede kort, så nyd det.

Gå på opdagelse i Farakhkerts rige

Farakhkerts rige er et andet Sumeru-område, som mange Genshin-spillere endnu ikke har opdaget, og det ligger øst for Gavireh Lajavard.

Det er meget ligetil at nå frem til det, hvis du har fundet det forrige. Du skal bare gå mod øst.

Du vil højst sandsynligt finde Farakhkerts rige med statuen af de syv meget hurtigt. Der er dog en hage ved at nå frem til stedet: En gigantisk mur adskiller det fra Gavireh Lajavard, og det kræver en masse udholdenhed at klatre op ad den, hvilket gør processen meget udfordrende for nogle spillere.

Gå dog ikke i panik. Hvis du har nået den, skal du vende tilbage til Molten Iron Fortress Domain, som du sandsynligvis fandt i Statue of the Seven, da du nåede Gavireh Lajavard.

Når du kommer dertil, skal du klatre op over den og gå mod nordvest. Du vil kunne cirkle rundt om begyndelsen af den gigantiske mur.

Det er en stejlere og længere vej, end da du gik til Gavireh Lajavard, men du vil kunne klare det, fordi det ikke er så udfordrende.

Efter et stykke tid vil lilla og grøn strømmende energi hilse dig på himlen og signalere din ankomst til Farakhkerts rige.

Lås op for Enkanomiya

For det første skal du fuldføre søgen "The Still Water's Flow." Hvis du ikke har gjort det, skal du gøre det nu, og derefter vende tilbage og følge resten af trickene.

Opgaven giver dig mulighed for at låse op for Watatsumis hjerte, og for at aktivere det behøver du ikke at se nogen NPC'er, da de automatisk dukker op, når du har afsluttet den.

Derefter skal du finde Tsuyuko, som befinder sig ved siden af Sangonomiyas teleport. Gå hen til hende på det sted, hun angiver, og hun vil fortælle dig om seglene og dit næste mål.

Derefter skal du gå til forskellige steder for at samle sigils og låse op for altrene. Du kan få det første ved at teleportere til det nærmeste sted på toppen af Sangonomiya og derefter gå til det specifikke punkt.

Du skal dog være forsigtig, da monstre vil vente på dig. Sørg for at tage de nødvendige forholdsregler, så du er klar til at besejre dem.

For at få det andet segl skal du tage til Watatsumis hjerte og gå tilbage til det sted, hvor du fandt nøglen til de månefyldte dybder, hvilket du skulle have gjort i din forrige mission.

I dette trin skal du også kæmpe, men du skal kæmpe mod Fatius. Derfor er du nødt til at sikre dig, at du også giver den hele armen.

Når du har de to segl, skal du gå til to nye steder for at låse op for altrene. Du behøver ikke at kæmpe under denne proces, så fortvivl ikke - bare gør det.

Til sidst skal du vende tilbage til Tsuyuko for at se dialogen, og så skal du hoppe ned i scenens sifon. Den teleporterer dig til Enkanomiya, så tillykke! Hvis du vil, kan du afslutte questen ved at gå hen til teleporteringspunktet.

Det vigtigste at tage med

Genshin Impact er konstant under udvikling, og det tilbyder ofte spillerne nye opdateringer, som inkluderer fantastiske innovative områder, du kan opdage og udforske. Da der er så mange alternativer, skal du tage dig tid til at nyde din spiloplevelse og have det sjovt.

Du kan altid vælge at låse op for et område og ikke de andre, så beslutningen er helt op til dig. Det vigtigste er, at du har det sjovt, mens du spiller!

Editorial Office
igitems