Login / Join
Genshin Impact

Sådan navigerer du i Genshin Impacts seneste opdatering: Det skal du vide

Genshin Impact anses for at være et af verdens mest lukrative spil og er klar til at modtage endnu en opdatering. Men efterhånden som vi nærmer os udgivelsesdatoen, er der dukket mange lækager op om actionrollespillet, og der er spekulationer om karakterers tilbagevenden, nye skins og meget mere.

I denne artikel har vi samlet alle de lækager, der vedrører Genshin Impact 3.8 version. Læs den til ende, for den indeholder nogle interessante oplysninger og en mystisk entitet, som vil få dig til at spekulere over, hvad det er.

Lad os komme i gang!

Hvornår udkommer Genshin Impact 3.8-opdateringen?

Ifølge den officielle Genshin Impact-hjemmeside meddelte HoYoverse, at de ville udgive 3.8-opdateringen den 5. juli 2023, omkring kl. 06:00 (UTC+8). På grund af dette vil serverne være nede i ca. fem timer.

Vil der være en ny region i 3.8 Genshin Impact-opdateringen?

Med tilføjelsen af en oase og en ødemark i 3.6-opdateringen spekulerer mange gamere på, om der vil komme en ny region i spillet.

Ifølge de seneste patch-notervil udviklerne tilføje et stort regnskovskort kaldet Veluriyam Mirage til spillet i 3.8-opdateringen. Vi forventer, at det bliver lige så massivt som Golden Apple Archipelago, som vi så i 2.6-versionen.

Da Fontaine er lige rundt om hjørnet, og ud fra det lækkede kort, kan der være en forlystelsespark eller et lignende tema med tilføjelse af nye mekanikker.

Det er vigtigt at bemærke, at Veluriyam Mirage og dets skattekister, materialer og andre belønninger ikke vil være tilgængelige, når 3.8-opdateringen slutter.

Vil nogen af de tidligere figurer gøre comeback i 3.8-opdateringen?

Ifølge lækagerne vil Eula, Mika, Rosaria og Razor gøre comeback i første fase af den nye opdatering, mens Kokomi, Thoma, Yanfei og Faruzan måske vender tilbage i anden fase.

Da Eula ikke kom med i en genudsendelse i løbet af det sidste år, er hendes tilbagevenden en af de mest ventede i den kommende opdatering.

Vi kan også forvente en ny karakter ved navn Soutine, en Hydro Claymore-bruger fra Fontaine, men desværre er der ikke meget information om ham.

Vil der være nye skins i den kommende 3.8-opdatering?

I 2021 fik Jean og Barbara deres strandferietøj, og i 2022 fik Fischl og Diluc en kjole og et jagttøj. Vi forventer, at Veluriyam Mirage ikke bliver nogen undtagelse.

De lækkede bannere antyder, at Klee og Kaeya kan være de heldige, der får nye skins (Blossoming Starlight og Sailwind Shadow). Du kan muligvis købe dem med Genesis Crystals eller Primogems.

Vil der være nye quests i 3.8 Genshin Impact Update?

Udover karakterernes comebacks, et regnskovskort og skins kan spillerne også forvente nye quests i 3.8 Genshin Impact-opdateringen.

Kaeya Hangout Event er meget ventet, da det giver fans mulighed for at lære mere om Cryo-sværdkæmperne og deres fortid.

Ud over Kaeya Hangout Event kan spillere udfordre fjender og bosser for at få unikke belønninger i Perilous Prospect.

Men hvis spillerne leder efter et sted at teste deres strategier og træk, kan de forvente at gøre det i Adventurer's Trials-eventen. Du kan også købe Genshin Impact boosting-tjenester for at stige hurtigt i niveau og dominere spillet.

Hvilket aspekt af 3.8-opdateringen skiller sig ud?

I juni 2023 var der en lækage, der antydede, at en ny enhed ville komme ind i Genshin Impact kaldet "Necalevia." Det interessante ved dette er, at der indtil videre ikke er nogen tilgængelig information.

Mange spillere tror, at det er en ny boss eller en fjende, mens andre har en fornemmelse af, at det kan have noget at gøre med afgrunden eller den ukendte gud.

De sidste tanker

Lige nu er der et slør af mystik omkring Necalevia og andre lækager. 3.8-opdateringen er lige om hjørnet, og vi kan ikke vente på udgivelsen for at finde ud af sandheden bag de oplysninger, der dukker op på internettet.

Editorial Office
igitems