Login / Join

Historien om League of Legends

Riot Games udviklede og udgav en af de de mest populære online videospil den 27. oktober 2019 til Microsoft og macOS. Spillet er League of Legends eller oftest foretrukket at kalde som LoL af de fleste af spillerne. Spillets tilstand i League of Legends er Multiplayer Online Battle Arena (MOBA).

League of Legends (LOL) hovedmål er at at ødelægge tårnet hos hinandens modstander eller "Nexus". Nexus er placeret i hjertet af basen eller det centrale sted på kortet. Spillet kan være spilles i en team-up mode, normalt 5x5 spil. Hvert hold har 5 spillere til at spille og team up under spillet. De karakterer, der styres af en bestemt spiller på hvert hold kaldes "Champion". Spillernes karakter i spillet starter op som en svag champion, men efterhånden som den får erfaring og låser våben op og evner får den mere kraft og styrke, som bliver en spillers fordel fra andre spillere for at beskytte sit tårn og være i stand til at ødelægge modstandernes Nexus, for at vinde sejren. Det maksimale niveau, som mesteren kan opnå i spillet er op til niveau 18.

Det guld, som hver mester starter lavt, den måde de kan få de højere gulds til at låse op for evner  er gennem en hånd til hånd kamp dræbe ikke-spillere eller de minions og monstre, en anden måde er at dræbe andre spillere og selvfølgelig den største sejr, der kan gøre din mester stærk, er at ødelægge de modstanderens turrents i hjertet af basen. League of Legends spillet har 3 forskellige game modes, som spillerne kan vælge og vrage. De tre spilmodes er Summoner's Rift, Twisted treeline og Crystal Scar. Teamwork er det mest vigtigste behov for spillerne og også sammenhold. Teamwork kan opnås ved at spillerne på hvert hold, når de især kender deres rolle på deres hold. spillerne på hvert hold har højst 60 minutter til at ødelægge modstanderens nexus for at få sejren. Hvert hold bør aldrig forlade deres tårne eller tårne. De skal holde øje med det for at beskytte mod de fjender, der er stærke nok til at ødelægge deres tårn.

League of Legends (LoL), blev meget populær som et esportsspil på grund af dets spilmekanismer og team-up-spillet mode. Spillet blev inspireret og skabt på grund af Warcraft III: The Frozen Throne Mod og Defense of the Ancient, som har et bestemt hovedmål, og det er at beskytte deres tårne.

Editorial Office
igitems